felixxx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Bizim Valide olsun peder olsun ikisinin de yaş gereği sorunları var. .Ne mi var, romatizma var öksürük var.. her şey ilaç kullannca geçmio tabi.. natura tip ilaçlar kullandılar, (solgar,anti-aging filan) ilaçlar hikaye. Hani şu eskilerin deyimiyle kocakarı ilaçları vardır ya, böyle tarifler olan bi site veya böyle şeyler bilenler varmı :)[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Bizim cuma günü sinav vardi kimyacinin içinde patladi galiba :) Eheüeh[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ne alakaki estel bitane biliyorum ben limon ve kahveyi iyice karıştırırsanır (1 çay kaşığı kahve 1 çay kaşığı limon) içilince ateş düşürürmüş[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider [Bu mesaj Chemical tarafından 12 Ocak 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Jester Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 raistlin ilaçları var bide hepsinin formulleri vardı bende[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bi çorba kaşığı kuru çayı yerseniz ishaliniz düzelir.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket.
Jester Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 fistan doz aşımı olursa kabız mı oluoruz ona göre :P[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 o zaman doğal haliyle tavşan kanı olmaz demli olur. kabız olursun tabe..[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket.
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Nane limon kabuğu bir güzel kaynasın içine hatmi çiçeği biraz tere otu katasın hatta biraz tarçın bir tutam zencefil bin derde deva geliyor :D[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
huun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 limon kahve ishal icindi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Chemical, 12 Ocak 2005 21:06 tarihinde demiş ki: ne alakaki estel bitane biliyorum ben limon ve kahveyi iyice karıştırırsanır (1 çay kaşığı kahve 1 çay kaşığı limon) içilince ateş düşürürmüş Bunu içtinmi ateşliysen, ateşin değişmez; Kabız olursun:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 kaynar suyu icicezmi k.cımızamı sürücez? iki türlü de yakar. =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 nane limon mesela bu 2sini kaynatıyoruz ve ortaya hakikaten boğaz ağrısına baş ağrısına ii gelen bir kocakarı ilacı çıkıyor. 2. olarak ıhlamur boğazı yumuşatır ve öksürük olayını önleyebilir ki ben ıhlamur içtiğim zmnlarda öksürük tutmaz.Hasta oldugum zmn öksürük krizleri geçiririm öksürük şurubunun yan etkisi herhalde hep başım ağrır öksürükde pek geçmez.Ihlamur içtimmi ii gelir öksürsemde öyle boğazı acıtıcak cinsten olmaz öksürükler :)[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 çörek otu + bal + zencefil + keten tohumu + sıcak süt[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Öne çıkan mesajlar