bliksem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Sage Francis'in yeni albümü. Bilmeyen arkadaşlarımız için tanıtayım, kendisi beyaz bir rapper. Aslında bir spoken word şairi ancak yeteneklerini bize müzik yoluyla kazandıran birisi. "Life is just a lie with an F in it, and death is definite" gibi bir liriği yazmış bir adam. Bu albümden en beğendiğim şarkısını da koymak istedim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 iyiymiş, var mı daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 var ya. Joe Beats ile ortak projesi olan Non-Prophets'ı da dinlemek lazım, "the Cure" en güzel şarkılarından biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 aa hatırladım bu adamı http://www.youtube.com/watch?v=VA8hzUDXvtk bunu baya dinlemiştim bi ara, çizim olunca klipte çıkaramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar