alperozg Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 merhaba, birkaç saattir araştırıyorum ama istediğim gibi bir program bulamadım. Whatsapp tan mesaj geldiğinde ekrana bildirim düşmemesini sağlayacak, arama veya sms geldiğinde de ekrana düşmeyecek bir program arıyoruz. Gizli olsun, kimse anlamasın sadece biz isteyince o kişi veya kişilerden gelen bildirimleri görebilelim. Var mı bilen böyle bir program? Bir sürü denedik ama hepsinde bi şekilde gözüküyor tam randımanlısını bulamadık. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Karşı taraf 2. kadın olmayı kabul ediyor mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 walla ediyormuş :) kuzen için maksat işi görülsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 işi görülsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 2 hat 2 telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Böyle durumlarda tüm bildirimleri kapatıyorum, pire için yorgan yakma hesabı :) Çünkü cidden bireye göre bildirim ayarlama vaat eden sohbet uygulaması bildiğim kadarıyla yok. Aramalar için ise bu işi yapan 1-2 uygulamaya rastladım daha önce, o kişiye karşı meşgul dial tone çalıyor mesela. iOS 7 ile arama engelleme özelliği de gelmişti, ondan da faydalanabilir (kuzeninin iPhone kullandığını farzettim) Bir de mümkün olduğunca o telefonu cebinden çıkarmayacak. Masanın üzerine koymayıversin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 ben telefonu hep sessizde kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 nasıl hayatlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Iphone kullanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 bildirim çubuğunda gelen bildirime basılı tutunca app info diye bi geyik çıkıyo ordan tüm vatsap bildirimlerini kapatabiliyosun. gelen aramalar için de yapılıyo mu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar