moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 soru: şimdi bende işbankası hesabı var. eft yapamıyorum arkadaşın finans hesabına cunku para o zaman bayramdan sonra geçecek. finansbank atmsinden yatiriyim dedim ama kartsız giriş yapınca hesap no istiyo iban yerine. bende hesap nosunu bilmiyorum ibanı var bi tek. kartı yanında olmayacak bu kişinin baya uzun süre. nasıl yatırırım? işbank kartını finansbank atmsine soksam, para aktarabiliyo muyum finansa? iban mı sorar hesap no mu? hemen aktarır mı, bayram sonrası mı aktarır bankalar arası oldugu için? yoksa finans bankamatigi oldugu için kartsız işlem gibi hemen aktarır mı? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 aktarmaz hesap no sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 hesap noyu ogrenemiyor su an yurtdışında vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Hesap no IBAN'in icinde diil mi abi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 http://www.finansbank.com.tr/images/atm_ve_subeler/iban.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 ilk 4 no sube kodu sonraki kalanlar hesap no di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 moriarty said: ilk 4 no sube kodu sonraki kalanlar hesap no di mi? Yok, en sondaki rakamlar hesap no. Sube koduna bir bak netten. Sube kodu icindeyse zaten IBAN'in hesap no hemen cikar ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 bankadan bankaya değişiyo olabilir o fikrim yok açıkcası, garanti 3 iş bankası 4 diye hatırlıyorum . edit: açık ara sallıyoda olabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 evet mesela 1420 burada sube kodu gerisi hesapmış çözdüm işbanktan karşılaştırıp. çok teşekkürler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 yw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 arkadasin nasi bi adamsa korkundan kopek gibi burda baslik acmissin cok guclu yakisikli ve korkunc biri olmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 hiç sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 gavat galiba biraz senin arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 hibinonun önde gideni, bayrak sallayanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 yurtdisina cikip vurduruyomus duyduguma gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Kumarbazdir da kesin. Coluk cocugunun rizkini tanyalara yediriyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar