pogodi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 7 senelik istanbul maceramın da sonuna geldik galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Nereye gidiyorsun kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 İzmir'e yerleşiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 ivy ile eve çıkıyoruz birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Size kolay gelsin kızlar. Eyfel kulesinde teklif edeceğim galiba bende, muazzam klişe olacak ama olsun. Edeyim dimi? Dur bunu yazayım ben bi kenara :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Hmmm Paris'e mi gidiyorsunuz yani? çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 paris leş gibi yer değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Yok pariste olmayacak ama ben gidince bi gideriz gezmeye bence. Gitmezsek ayıb zaten. Eved. Yalnız hafgsajda 8 ile 14 ay sonrasını planlıyorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Aşk işte bu. Biz de pogodimle Barcelona'ya gideceğiz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 di mi kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 *gelmedi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 oha 2 kız tek topic. uzun zaman olmuştu. görmeyeli asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 ivy said: di mi kız? EVET BEBİŞİM şu ev işlerini bi halledelim de. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 wastyrx said: Size kolay gelsin kızlar. Eyfel kulesinde teklif edeceğim galiba bende, muazzam klişe olacak ama olsun. Edeyim dimi? Dur bunu yazayım ben bi kenara :3 olm az sakin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Olm 1 yıl sonra teklif etsem ondan 1-2 yıl sonra da evlenirim işte daha ne kadar sakin olacağım? Arap atları bile daha hızlı açılıyor benden agfashgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 su hayatta en zor sey, pamukkale'den bilet almak sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 wastyrx said: Olm 1 yıl sonra teklif etsem ondan 1-2 yıl sonra da evlenirim işte daha ne kadar sakin olacağım? Arap atları bile daha hızlı açılıyor benden agfashgasd SEN EVLENIRSEN BEN DE EVLENIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 biz de barcelona da evlenmekten rotterdam a kaydık gibi du bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 zengin adamların hali başka oluyor eyfelde teklif, rotterdarmda evlilik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 köyde evlencem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 asdasdhsadkjs yurt içinde düğün yapıp milleti eylemeye vereceğimiz paranın çok daha azına evleniliyor yurt dışında. fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 bende dudullu OSB diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 sini de yemekler pilav üstü kavurma takviye bol + keşkek davul + zurna bütün gün susmayacak hava kararmaya yakın se a se a ses bir ki, elektro bağlama ile geceye hızlı bir giriş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar