aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 kokteyl ne lan, kadin misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 aquila said: kokteyl ne lan, kadin misiniz. yok erkekler de içebilio abi np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 kadin degilim ama orta yasli chick magnet gibi bara oturup double scotch icemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 KENDISI REDNECK OLDUGUNDAN 180e tek atiyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 http://s3.amazonaws.com/rapgenius/1360172464_10000398_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Dworgian said: Theridone said: Askerlik yoksa babam beni sana vermez molotof hazırlamayı biliosa verir bence. seninkiler pıf dio sönüo asjdaklj Hayır sonra niye ölüm döğüşü oluyor...,,,,,,,,...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 parklarda yatanlar icer bunu abi, sise direkt sarapci korhan dayi tarzinda tasarlanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Dworgian said: Theridone said: Askerlik yoksa babam beni sana vermez molotof hazırlamayı biliosa verir bence. seninkiler pıf dio sönüo asjdaklj valla hazirlanmisini icti gozlerimin onunde 3 hafta once sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Gerçek bir beyfendi gibi sek fiski içiyorum ben içersem. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 wastyrx said: Dworgian said: Theridone said: Askerlik yoksa babam beni sana vermez molotof hazırlamayı biliosa verir bence. seninkiler pıf dio sönüo asjdaklj Hayır sonra niye ölüm döğüşü oluyor...,,,,,,,,...... yine noluo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Seninle de arami duzelttim, artik huzurla olebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 neyse ya ben yatıorum ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 iyi geceler abi, ben de yatiyorum son cikan supurup paspas ceksin isiklari sondursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Ben süpürmem akila süpürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Evleniyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 hemen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Süpür diyince sesini çıkarmadın evleniyorum diyince hemen damla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Evlenme teklif etti, ben de kabul ettim. Yaza evleniriz sanırım. Bir imza yeter, düğün müğün falan uğraşamam. Ya da ne imzası ya, birlikte yaşarız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ıslatalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 oo hadi hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Saolun gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 gecenin bu saatinde ne evlenme teklifi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Tamam. 8 yıldır birlikteydik zaten. Artık ayrı gayrı zor oluyor. 2 ev 2 kira gereksiz. Tek evde tek kira hem daha az masraf. Ben yemek yaparım, onun işten gelmesini camda beklerim, gelince playstation oynarız. Haftasonları da playstation oynarız, içeriz. Koşuya çıkarız arada. Sabah kalkar kahvaltı hazırlarım. Süper tamam oldu bu iş. Çok çok sıkılırsak da bir çocuk, oh tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar