Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 hürriyet in haberine göre bob dylan ında ırkdaşımız olduğunu öğrendik. Level'dan alıntı[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 büyükannesi türkmüş.. hey be.. :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 2-3 gündür böyle birşeyler çıkıyor ciddiye almadığımdan pek okumadım ancak türk aile heveslenmiş resim koymuşlar falan, popomla güldüm ya nası bi milletiz, adamın varisi olma gibi bi hayale mi kapılmışlar, gazeteye çıkamak için mi maymun oluyorlar çözemedim..[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach?
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 cok eglenceli bir sey bu ehuhueuhe eskimolar, kizilderililer, truvalilar, bob dylan... sirada kim var?[signature][hline]"Still every ghost must haunt in its own way"
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=106123[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Jester Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bob dylan cidden türk kökenli. kendi yazdığı kitapta var, bir dönem ailesi kars taraflarında yaşamış. ha tabi trabzondan çıkıp "bizim soyadımız kağızman rahmetli kocam da bob dylana çok benziodu biz akrabasıyız demek ki" demeleri saçmalık, o ayrı konu[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E
Öne çıkan mesajlar