JeLy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Arkadaşlar ethereal dragon ve bear da eskiden servera koyduğumda tıkır tıkır çalışıyordu. Yeniden server kurdum şimdi de çalışmıyor ne yapmam gerekiyor ? Script ; [itemdef i_et_dragon] name=Ethereal Dragon id=i_mt_drake TDATA3=01ba layer=25 on=@create color=0ffff on=@equip link= on=@unequip src.newitem i_et_ed src.act.bounce [itemdef i_et_ed] NAME=Ethereal Dragon id=i_pet_dragon type=t_normal CATEGORY=Other SUBSECTION= Ethereal pets DESCRIPTION=Ethereal Dragon on=@create color=07a1 attr=14 on=@dclick IF (==1) src.message You can't mout an etheral pet while A Spirit Is Within You! RETURN 1 elseif (&000000400) src.message You can't mout an etheral pet while polymorphed! return 1 elseif !( ) src.newitem i_et_dragon src.act.equip src.update remove return 1 else src.message you are already mounted return 1 endif [itemdef i_et_bear] name=Ethereal Bear id=c_bear_polar TDATA3=01bb layer=25 on=@create color=0ffff on=@equip link= on=@unequip src.newitem i_et_eb src.act.bounce [itemdef i_et_eb] NAME=Ethereal Bear id=i_pet_Bear type=t_normal CATEGORY=Other SUBSECTION=Ethereal pets DESCRIPTION=Ethereal Bear on=@create color=07a1 attr=14 on=@dclick IF (==1) src.message You can't mout an etheral pet while A Spirit Is Within You! RETURN 1 elseif (&000000400) src.message You can't mout an etheral pet while polymorphed! return 1 elseif !( src.newitem i_et_bear src.act.equip src.update remove return 1 else src.message you are already mounted return 1 endif [EOF] Script bu add i_et_bear yapıNca Gold Geliyor :) Saçmalık bi kere i_et_eb yapınca da bear geliyor çantana aldığında tıkladığın gibi Yine Gold Oluyor.. Bir yanlışım varsa yardımcı olursanız sevinirim. Bunun Verdata veya hues.mul ile bir alakası varmı ? [Bu mesaj JeLy tarafından 11 Ocak 2005 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Bunun verdata ile ilgili bir sorunu var.Uygun bir verdata bulmalisin[signature][hline]--------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeLy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Teşekkür Ederim Arıyorum İyi bir Verdata bulamadım Link varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeLy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Arkadaşlar Arma yaptım çoook site gezdim ama O Linklerden hiç birşey kalmadı yardımcı olacak bir arkadaş varmı ? Eski Linklere TIKLANMIYOR :( Ne yazıkki Bi Full Verdata Vericek Arkadaş YOKMU ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Spheresource nin sitesinde olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeLy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Bana Spheresource Sitesinin ismini söylermisin Spheresource diyip geçme :) bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheronimo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 [Bu mesaj Cheronimo tarafından 12 Ocak 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeLy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Arkadaşlar bana FULL PATCH Olan VERDATA.MUL Dosyası Gönderebilecek Arkadaş varmı ? Arkadaşlar Arama Yapıyorum Yaptığım Aramalarda Ancak Link Bulabiliyorum Linke Tıkladığımızda ise Site Down Oluyor Açılmıyor Eskiden Kalmış Linkler Olduğu için bi Yardım Edecek Arkadaş yokmu.. Lazım Olan Sadece FULL Patch Verdata Google dan da Arattımm ama Yok işte Drake ve Bear Gözükmüyor Arkadaşlar... Yardım Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 www.alternate-pk.com bunun içinde 100 lerce yaratık patch li ama sen bunların scplerini yazabilir misin onu bilemem.. senin bu dragon + bear calısır hatta vortex bile var sonra bettle da var vs vs neyse[signature][hline]if ( == 0) message Aşka ihtiyacın var! else Message Agu mrrr grrrr hrrrr endif Aşkımsın Cigdemim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 scriptteki TDATA3=01ba kısmı insideuo da ki yaratığa ait olan görüntünün karşılığımı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeLy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Dostum Teşekkür Ederim Ama :) Downloads Kısmı Yokki Ehuehu Bakıyorum Bakıyorum Hiç birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 sanırım bu server runuo ya geçmiş download olarak sadece hues.mul ve login.cfg dosyaları var management start up kısmını incele istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeLy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Evet inceledim Yok Download u Runuo ya geçmiş :( Allahım yarabbim şansımıza bak ya töbe töbe Arkadaşlar başka bildiğiniz FULl PATCH olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 nebulanın verdatasında yeni yaratıklar vardı heralde nebula connectoru indirip verdatasına bi bak derim yada bulabilirsen hardgamerın verdatayı bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeLy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Hardgamer inkini kullanıyorum ama Dragon ve Bear Gözükmüyor :( Uzgunum ya Uff Neden Gozukmuyor ya deli olacam Nbl nınkini de indirdim ama ondada yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar