Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batum gezisi

herkesebendengazoz

Öne çıkan mesajlar

önümüzdeki bayram tatili münasebetiyle biz memurlara gezme sezonu açıldı. ağrıda görev yapan bir örtmen olarak batum'a 4-5 kişilik bir gezi planlıyorum.

batum'a daha önce giden, görülmesi gereken yerleri buluruz da ucuz konaklama nerde nasıl yapılır, bilen duyan var mı?

bonus: "benim orda amca oglu var, onda kalabilirsiniz" ne güzel bir cümledir
Sosyal ağlarda paylaş

botanik parkı gezin, güzel. onun dışında bir servis tutup şehir dışına çıkacaksınız şarapevi var iyi, hillary clinton da gidip imza falan atmıs onu da çerçeveletmişler ama görmeseniz olur orayı.

şehri gezin, meydanları güzel, heykellere bakarsınız. italyan meydanı iyidi tam 12 de giderseniz(öğlen) çan çalıyor saat kulesinde.

kumarhaneye gider misiniz bilmiyorum ama benim gitme şansım olmamıştı.

ters bir restoran yapmıslar görsel olsun diye. sahil kenarında izmirdeki saat kulesinin kopyasını yapmıslar. brighton daki dönme dolabın kopyası var. aklıma gelenler bunlar.

ayder yaylasını ve sümela manastırını tercih ederim ama.

world palace hotel de kalmıstık sanırım rastgele. ucuzdu diyemem ama iyiydi baya

edit: gezilcek yerleri yazmayın demişsin ama geç gördüm kusura bakma artık
Sosyal ağlarda paylaş

Daemir said:

botanik parkı gezin, güzel. onun dışında bir servis tutup şehir dışına çıkacaksınız şarapevi var iyi, hillary clinton da gidip imza falan atmıs onu da çerçeveletmişler ama görmeseniz olur orayı.

şehri gezin, meydanları güzel, heykellere bakarsınız. italyan meydanı iyidi tam 12 de giderseniz(öğlen) çan çalıyor saat kulesinde.

kumarhaneye gider misiniz bilmiyorum ama benim gitme şansım olmamıştı.

ters bir restoran yapmıslar görsel olsun diye. sahil kenarında izmirdeki saat kulesinin kopyasını yapmıslar. brighton daki dönme dolabın kopyası var. aklıma gelenler bunlar.

ayder yaylasını ve sümela manastırını tercih ederim ama.

world palace hotel de kalmıstık sanırım rastgele. ucuzdu diyemem ama iyiydi baya

edit: gezilcek yerleri yazmayın demişsin ama geç gördüm kusura bakma artık

oldu artık :P :). tmmdır teşekkür ettim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...