miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 evi osmanıye unıversıtesi yanında aldım,cafeler caddedi dıye bir yerde.İçine birkaç kalem malzeme atıp kiraya vereceğim.Az miktar param vardı bankada bonoda duracagına yatırım yapayım dedim. Kettle,halı,ütü ve perde almaya kararverdim.Emlakçı tabak,çanak alma boşuna diyor,gelen öğrenci kendi almazsa ufak tefekleri,çıkışta sağlam bir tane bulamazsın diyor 2 tane tek kişilik yatak:genelde bu bölgede evleri 2 öğrenci beraber tutuyormus,yada misafiri vs geldiğinde yatsın dıye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Nekro said: ögrencinin en buyuk ihtiyaci aslinda bulasik makinesi kullanmıyolar, içine kirlileri bile yerleştirmezler lavaboda birikir atarlar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Dolap aldın mı bilmiyorum da dolap da al. Tekzen'de falan 150 200 liraya bayağı güzel dolaplar var. Bir de komodin ya da şifonyer tarzı bir şeyle portmanto alırsan tamamdır. Ha bu arada, eve demirbaş listesi yapıp görünen bir yere as. Evi tutacak öğrenciden eşyalar için depozito al ve listedeki eşyalar + evin badanası için olduğunu belirtir bir sözleşme yapın. Ufak tefek kesinlikle alma; tabağını çanağını, çarşafını kendisi getirsin. Perde falan iyidir, onun da ucuzundan al, sigara içerken yakarlar, koku siner bilmemne. Ikea'da 30 40 liraya dünya kadar güzel görünümlü perde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 barajyolu mu dsi toki mi diyecektim Osmaniye imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar