arsenlupen14 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Selam arkadaşlar ya ben kendi serverımda pH tüm skilleri açmak istiyorum ph açık olsun istiyorum Yani Bunu Nasıl Yapabilirim Acaba Bana Sade Bir Dille AnLAtaCak BabaYiğit Var mı ???[signature][hline]Chester Bennington Hayat Çevrimdisi, Ultima Çevrimici :) Msn = [email protected] Email = [email protected] Ölüm Nereden Nasıl Gelirse Gelsin! GerçekÇi oL ImkanSizi Iste!! Herşeyim 14'le Bitiyor Diye 14 Yaşımdayım Sanmayın Bu Bana Özel Bir Şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Bir Kere Arasan Diyodum[signature][hline]Her Siyahın İçinde Bir Beyaz. Her Beyazın İçinde Bir Siyah Vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arsenlupen14 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Biliyoruz artık ezberledik yani arattık da topic açtık herhalde BulaMAdım![signature][hline]Chester Bennington Hayat Çevrimdisi, Ultima Çevrimici :) Msn = [email protected] Email = [email protected] Ölüm Nereden Nasıl Gelirse Gelsin! GerçekÇi oL ImkanSizi Iste!! Herşeyim 14'le Bitiyor Diye 14 Yaşımdayım Sanmayın Bu Bana Özel Bir Şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiablosHellfire Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ADV_RATE=2.5,50.0,200.0 bu bölümde değişiklik gerekiyor ama nasıl yapmak gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 daha once ornek vermi$tim ama bir daha yazayim, spheretables.scp icinde a$agida yazdigim gibi skill tanimlamalari bulunur.. [SKILL 25] DEFNAME=Skill_Magery KEY=Magery TITLE=Mage PROMPT_MSG= STAT_STR=20 STAT_INT=100 STAT_DEX=40 BONUS_STR=0 BONUS_DEX=0 BONUS_INT=100 BONUS_STATS=15 ADV_RATE=10.0,200.0,800.0 VALUES=1,20,80 ON=@Fail SRC.SYSMESSAGE The spell fizzles. ON=@Abort SRC.SYSMESSAGE You stop casting the spell. koyu olan kisimdaki ' 10.0, 200.0, 800.0 ' degerlerini ne kadar du$urursen (orn: 0.1 ) skill o kadar cabuk gain olacaktir.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiablosHellfire Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 yani 100.0, 2000.0, 8000.0 böyle birşey yaparsak 10kat daha zor mu gain olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 evet[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 en guzeli ayri bir gain sistemi yazmak.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiablosHellfire Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 peki yeni bir gain sistemi nasıl yazılır, birde bana önerebilceğiniz bir spheretables.scp var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: arsenlupen14, 12 Ocak 2005 18:47 tarihinde demiş ki: Biliyoruz artık ezberledik yani arattık da topic açtık herhalde BulaMAdım! hem suçlusun hem güçlüsün ph diye UO emü. bölümünde aratsan pekala bulursun mrk etme. Birde o imzanı küçült ne öyle Allah a$kına forum birbirine girior.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: DiablosHellfire, 12 Ocak 2005 19:05 tarihinde demiş ki: peki yeni bir gain sistemi nasıl yazılır, birde bana önerebilceğiniz bir spheretables.scp var mı? gain sisteminin alakasi yok spheretables ile eheh. gain sisteminde sey yapacaksin, bir komut yazacaksin ( ornegin, tamegain ) skill'in gelmesini istedigin zorluga gore skill orani ile check ettirip o function'u kullanacaksin, bu kadar :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar