Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hasan Usta Kokoreç

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ankara daysanız hele hele Batıkent deyseniz kokoreçin en iyisini yiyebileceksiniz...

midye dolmada var hem :tebrikz:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Mesaj tarihi:
biberLe domat atıyor mu kokoya ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
said:
CraftedbyMalibu, 12 Ocak 2005 17:38 tarihinde demiş ki:
Batıkent metrosunun oradakimiydi b? Eğer orası ise çok güsel yapıyordu.

Ewt o adam artık dükkan açtı.Bizim eve yakın.Bi telefon açıyorum geliyor kokolar =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Mesaj tarihi:
said:
Infernal_Reborn, 12 Ocak 2005 17:43 tarihinde demiş ki:
3 yıldır batıkent anadolu lisesinde okuyorum böyle bi yeri daha duymadım görmedim.

eskiden metronun girişinde yeşil bir arabası vardı 6 ay önce bir dükkan açtı arabayı kaldırıp ...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!

Galeri
Mesaj tarihi:
kok dediğin bok tezgahın başında yeni
ne o öyLe evde pizza yer gibi koko mu yenirmiş :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
değil =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!

Galeri
Mesaj tarihi:
şimdi nasıl gidiyoruz buraya?.. metrodan indik.. sonra ahh karşımızda mı? dükkanın adı Hasan Usta mı, Hasan Usta'nın Yeri vb.??[signature][hline]¿ lé³t «
  • Yeni Oluştur...