Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn kafayı yedirir Help

screamer

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
msn , imessenger çalışmadı tmm dedim ama bugün icq de çalışmadı yuh dedim yoksa benim bilgisayar chat programlarına bağışıklık mı kazandı diye düşündüm ve bunun format alameti olduğuna karar verdim

Ama format atmak istemiyorum format atmadan bu işi nasıl çözerim nasıl kullanırım bu chat programlarını anca icq lite mi kullanacam[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
her tür microsoft ürünü için geçerli olan (çoğu durumda) tek ve kesin çözüm: FORMAT

alıştık artık bir kaç ayda bi formata..

(PS: linux'ta kullandığım msn kılıklı program olan aMSN nedense microsoftunkinden daha başarılı ve stable... :) )

[Bu mesaj mayfer tarafından 10 Ocak 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O kadarda sux değil bence.Hiç "Emperyalist kölesi,pis kapitalist irenç,kaka,cız Microsoft" demeyin.İyi olmasa kullanmazdık.Ama iyi olan yaptığı ürünler değil,pazarlama stratejileride olabilir.Mesela Linux'ta zorlarsa böyle şeyler başarabilir.Eğer ülkenin ücra ucundaki kafelerde bile,"Mikrosoft Vindovs" diyorlarsa adamlar birşeyleri iyi yapıyorlardır..Di mi?

*Freya Casts:Protection From Taşlama*[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin
Sosyal ağlarda paylaş

bi ürünün iyiliği ne zamandan beri kullanıcı sayısı ve ününe bağlı oluyor?
ben bilgisayara başladığım adna bana windows u sürmeselerdi ben windows kullanmazdım şu anda (üşendiğiğmden linux e kasmıyorum açık açık da söölerim bunu)
ama bi firefox ile falan kedni çapımda MS in tekelinden kurtarıyorum kendimi

MS in çoğu ürünü iğrenç, rekabet bittiği anda osmanlı misali rahatlıyolar ne de olsa kimse bişi yapamaz diyip boktan şeyler çıkartıyolar[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...