blade_neco Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ben antalyadayım acaba yollıya bilecek bi arkadas var mı mail [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 girmek için eu clientine ihtiyaç yok us clientiylende oynanabiliyor oyun[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blade_neco Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 iide eu serverına giremiyorum neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blade_neco Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 iide eu serverına giremiyorum neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mystro Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: blade_neco, 11 Ocak 2005 13:53 tarihinde demiş ki: iide eu serverına giremiyorum neden? said: blade_neco, 11 Ocak 2005 13:51 tarihinde demiş ki: iide eu serverına giremiyorum neden? ders:forum kültürü konu: nasıl post kasılır:D[signature][hline]...:::nothing can explain u without u:::... paticik uo daki mystr karakteri ile hiçbir ilişkim yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 keyin varmı? yada closed beta testerımısın ? normal bir kişi giremez seçilmiş insan olmaz lazım :P yada para verıp pre order kit almıs olman lazım[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mystro Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 up lıcaksan *!up* de yeter[signature][hline]...:::nothing can explain u without u:::... paticik uo daki mystr karakteri ile hiçbir ilişkim yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 us client le eu da oynayamazsın[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Peki eu retail çıktığında eu beta clientindan başka bir client mi lazım olucak.[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 set realmlist eu1.wow.battle.net wtf dosyasına bunu yaz..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 us clientle eu cokda guzel oynaniyo 2.5 gb indiren arkadaslara duyrulur :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ahah bu açıklama çok rahatlattı benim :) 64 k ile EU clienti indirmeye kasmamış olacağım :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 us betadan beri ayni clientle oynuyorum ben :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar