Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ranger yada assasin ?


tunca

Öne çıkan mesajlar

kararsız kaldımda ikisi arasında bi kaç soru soriyim

ranger olursam hep rangedmı dövüşücem ? yani ranger olduktan sonra melee olarak savaşmamın bi anlamı kalmıcakmı ?

ben hem melee hemde ranged kapışmak istiyorum ama sanki ranger seçersem sırf ranged, assasin seçersem sırf melee dövüşücekmişim gibi geliyo. doğrumu bu yani ikisinin ortası olamıyomuyum ?[signature][hline]hooded tunca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle ranger tabirini range ile özdeşleştirmekle doğru bir iş yapmışsın lakin bu hem uzak mesafeli saldırılarından hemde keşif yeteklerinden gelir ama bildiğimiz anlamda frp de.Eq da ise 2 class birbirinin yansıması,skilleri farklı tabiki ama yaptıkları iş aynı yüksek dmg vermek :) Yani her türlü savaşabilirsin.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eq2.ogaming.com dan ranger ın abilitylere bakarsan assassin in melee dps, ranger ın da ranged dps olduğunu görebilirsin. şu an ranged lar pek iş görmüyor ama elbet görecek. bence ilk önce qeynos mu freeport mu diye düşün.

sonuçta freeporttakiler ranger olamıyor,qeynostakilerde assassin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ermy ezbere konuşuyorsun ben çok ranger la grup oldum ama hiç biri alıp yayı eline açılmadılar tersine mob un dibine girip melee dmg a yöneldiler.Yani ranger ın çok fazla ranged atağı olduğu doğru tabiki ama?[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.

[Bu mesaj dreagloth tarafından 05 Ocak 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ass olurkendedahi Ranged Skill gelio bissürü ama Ass şuan guardian la özdeş sanırım ama en yüksek Melee damg weren prof, ben pred 18 im veç okda memnunum... ass olcam işallah 2 güne[signature][hline]SWG: <> Eclipse
-------------------------------------
EQ2: <> Runnyeye

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben ranger yakından vuramaz demedim ama uzaktan o kadar ability si var ken yaklaşıp da vurması biraz anlamsız demek istemiştim. ki dediğim yanlış deil ranged biraz daha zevkli hale getirilirse(6-8 saniyede değilde biraz 3-4 saniyede ok atsa :)) ben ortalıkta melee ye giren hiç ranger görceğimizi sanmıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...