vasortflam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 RunUO bir serverda oynuyorum ve client versiyonum 4.0.6a bu versiyonu yüklediğimden beri bir kaç kez client hatası verip kapandı program ve cok kotu in game kayıplar yaşadım :( napabilirim sorun nerdedir benim bilgisayarda mı acaba??? Gecen hafta disk birleştirmesi yaptım ama hala durum aynı napabilirim lutfen yardım edin... bu arada oyunu silip yeniden kurmayı denedim olmadı.[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Windows Xp mi kullanıyorsun?[signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected] www.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 eet windows xp service pack 2[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar