Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

marskman makrosu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar
şu makroyu yazıyorum ama tık yok bir bakarmısınız ya da işe yarar bir marks makrosu gönderirmisiniz
/ui action cycletargetoutward;
/attack;
/pause 5;
/ui action toolbarslot00;

bu neden işe yaramıyor[signature][hline]there is only one thing thats nothing
Mesaj tarihi:
çünkü komutlar case sensitive

makroyu aldığın yere bi daha bakıp büyük harflere dikkat ederek tekrar yazarsan çalışır.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Mesaj tarihi:
bir sroun daha bu işleri hallederken spatila dışındaki tüm groupchat, auction vs gibi alanları kaybettim nasıl bulup yerine koyacağım[signature][hline]there is only one thing thats nothing
Mesaj tarihi:
add tab bir komut mu yoksa spatiala basınca add diye bir alanmı çıkıyor biraz daha detay verebilir misin[signature][hline]there is only one thing thats nothing
Mesaj tarihi:
spatiala sağ tıklarsan windowsta sağ tıkladığında olduğu gibi bi menü çıkıyo orda en üsttekini yani add tab ı seçiyosun yeni boş bi tab ekliyo adı none oluyo none a çift tıklıyosun (yada sağ tıklayıp modify tab ı seçiyosun ordan istediğin konuşma kanallarını (instant message, combat...) sağ tarafa alıyosun birden fazla aldıysan aşşada default tabı ayarlıyosun en aşşaya ismini giriyosun (mesela instant message a PM yazdım ben) ok diyosun yeni bi tab yaratmış oluyosun.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Mesaj tarihi:
alomatik ctrl-home la windowlar arası geçiş yapabiliyorum
ama hiç bir şey okuyamıyorum
hatta bana gelen telleri bile kendi komutlarımı da göremiyorum
alt windowu nasıl açabilirim acaip kasıldım ya[signature][hline]there is only one thing thats nothing
  • Yeni Oluştur...