managerx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ya arkadaşlar şu makroyu yazıyorum ama tık yok bir bakarmısınız ya da işe yarar bir marks makrosu gönderirmisiniz /ui action cycletargetoutward; /attack; /pause 5; /ui action toolbarslot00; bu neden işe yaramıyor[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 en üst soldaki slota macroyu koymalısın. işe yarar.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 çünkü komutlar case sensitive makroyu aldığın yere bi daha bakıp büyük harflere dikkat ederek tekrar yazarsan çalışır.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 nasıl yani detaylı anlatabilirmisin[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 cycletargetoutward değil cycleTargetOutward toolbarslot değil toolbarSlot[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 teşekkürler case sensitive olayını bilmiyordum acemiliğime vereceksiniz artık[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 acemilik değil yaw. bizde o kadar oynadık case sensitive e bakmamışım :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bir sroun daha bu işleri hallederken spatila dışındaki tüm groupchat, auction vs gibi alanları kaybettim nasıl bulup yerine koyacağım[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 spatiala sağ tıkla add tab diyip istediklerini ekle düzenle fln benim chat kısmımda şu anda hepsi ayrı ayrı mesela.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ysağ da tıkladım solla da tıkladım hiç bir şey olmadı yaw[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 add tab bir komut mu yoksa spatiala basınca add diye bir alanmı çıkıyor biraz daha detay verebilir misin[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 spatiala sağ tıklarsan windowsta sağ tıkladığında olduğu gibi bi menü çıkıyo orda en üsttekini yani add tab ı seçiyosun yeni boş bi tab ekliyo adı none oluyo none a çift tıklıyosun (yada sağ tıklayıp modify tab ı seçiyosun ordan istediğin konuşma kanallarını (instant message, combat...) sağ tarafa alıyosun birden fazla aldıysan aşşada default tabı ayarlıyosun en aşşaya ismini giriyosun (mesela instant message a PM yazdım ben) ok diyosun yeni bi tab yaratmış oluyosun.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 alomatik ctrl-home la windowlar arası geçiş yapabiliyorum ama hiç bir şey okuyamıyorum hatta bana gelen telleri bile kendi komutlarımı da göremiyorum alt windowu nasıl açabilirim acaip kasıldım ya[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ctrl + Enter yap bi.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 teşekkürler[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar