Joker Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Beyler özel işsizlik sigortası yaptırmayı düşünüyorumda, bilgisi olanlara danışayım dedim. diyelimki 2k ödemeli 3 firmadan işsizlik sigortası yaptırdım ve işsiz kaldım. 3'ündende 2k toplam 6k para alabiliyormuyum? daha önce özel işsizlik sigortasından para almış olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 şöyle bir mantığı var işkur dan maaş alabilecek şekilde işten çıkarılman gerek o zaman her nerden ne kadarlık yaptırdıysan alabilirsin maaşını, çalıştığın yerle anlaşabiliyorsan kredi kartı işsizlik sigortası da yaptır hatta bu şekilde araba falan alan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 E günaydın.. Hepimiz bu şekilde geçiniyoruz baya geç kalmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 vallahamı kurban :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 ing nin sartlarinda birden cok police alinmasi durumunda sadece en yuksek olan odeniz digerleri odenmez diyor..bu birden cok police kavrami diger kurumlari da kapsiyorsa alamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Gayet tabi. ING - Garanti - Avivasa işbirliği ile aldım kendime. Değirmenin suyu buradan http://i.hizliresim.com/nGL9W0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 stormeagle said: E günaydın.. Hepimiz bu şekilde geçiniyoruz baya geç kalmışsın. Oha, o nasıl oluyor? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar