Venator Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ne diyim calculus finalinden cıkalı iki gun oldu cok mesudum taa ki ne zaman notlar gelene kadar =) O_o[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ya niye hatırlatıosunuz arkadaşım uplamayın böyle şeyleri : ) bugünkü final benim final im oldu. artık hayırlısı bakalım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hehe calculus benim de belam ya hani şöle eski bi sınıf arkadaşıma falan anlattırsam(tercihen boğaziçi kimya müh.'de okusun) pek iyi olcak =)))[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 fizban bizi diskoya götür.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 =)) abi diskoya hep gideriz du bi=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 nihohoho sizi analiz 3 sınavına davet ediyorum! calculusun azmış kudurmuş dellenmiş versyonu bir adet fn(x) fonksiyon dizisi alınır bu n sonsuza giderkene belirli bir x elemanıdır [a,b] aralığında fn(x) dizisi bir f(x) fonksiyonuna düzgün yakınsıyor mu diye bakılır. sonra bi de bu diziden seri peydahlanır ,yani dizinin toplamı, bi de o na bakılır. kafa sıyırılır.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 dif. denk. de zor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 abi korkuyorum hazırlık bitti ya.. *!fizbandan ders alsammı diye düşünür*
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 türev integral hallettik.. dizi..seri..off yönetiyo yani.. benim mesleğim brunei sultanlığı ya oof of[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak..
tunch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: forgiver, 05 Ocak 2005 08:43 tarihinde demiş ki: dif. denk. de zor gelde bana sor :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Darestan, 05 Ocak 2005 09:50 tarihinde demiş ki: abi korkuyorum hazırlık bitti ya.. *!fizbandan ders alsammı diye düşünür* abi bence korkma bak benim bitmedi hiç korkuyormuyum ah sınavdan kalıcam ya ühühühüh[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 geçersin ne kalması yalnız o kadar korkulacak şeyler değil bu türev, integral.. sevgiyle yaklaşmak gerek.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Lixad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 calculusa luyum kaldım mattan offf[signature][hline]Elleme orama burama ya!
Head Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bugün lineer cebir var , daha çalışmadım. akşam 8de sınav bi oturup alıştırsam geçerim belki.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i cry after giving head.
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 hay bnede calculus hocasına butun sınıfı gecirmiş p. herif bi beni bırakmıs okadar proje hazırladık verdik bi şeye yaramadı...
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ben finale gitmedim bile lixad ahah.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 cuma final var grrrrr delircem, hay calculusa ya[signature][hline]Boo
Venator Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bizim finalin sonucları acıklandı 90 uzerinden curve 38, lol ben de 60-70 bekledigim sınavdan 49 almısım =) Eheh buna da sukur calculus sonucta. O_o[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05
Zerokull Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Statikte güzeldir.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run?
Venator Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Dif var gelecek sene ona sahane diyolar dur bakalım gorucez ne kadar kotu =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Saendul, 07 Ocak 2005 16:23 tarihinde demiş ki: Dif var gelecek sene ona sahane diyolar dur bakalım gorucez ne kadar kotu =) vizeye kadar türev ve integralin çorbası şeklinde, iyi çalışınca rahat 70den yukarı alırsın, denklemeleri birbirine karıştırmaman gerekiyor bide ama vizden sonrası nedir bende tam anlayamadım :) ilk defa bu kadar ezber gödüm matematikte salağın biri denklem çözmüş bizede onları ezberletiyorlar işte[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 çok çekti arkadaşım bundan haala çekiyor
Lixad Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Kaldım matematikten kafama sokam emi uğraş dur 1 kere daha aman yaaa[signature][hline]Elleme orama burama ya!
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 lise1 den beri matamatik(bakın yankış yazdım hatta dimi) görmüyorum.4 sene olmuş evt cok gıcıgım :D[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Saendul, 07 Ocak 2005 16:23 tarihinde demiş ki: Dif var gelecek sene ona sahane diyolar dur bakalım gorucez ne kadar kotu =) göreceksiniz göreceksiniz ehe[signature][hline]templars of steel
Öne çıkan mesajlar