Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hay ben Calculus a of bea

Lixad

Öne çıkan mesajlar

Ne diyim calculus finalinden cıkalı iki gun oldu cok mesudum taa ki ne zaman notlar gelene kadar =)

O_o[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

hehe calculus benim de belam ya
hani şöle eski bi sınıf arkadaşıma falan anlattırsam(tercihen boğaziçi kimya müh.'de okusun) pek iyi olcak
=)))[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

nihohoho sizi analiz 3 sınavına davet ediyorum! calculusun azmış kudurmuş dellenmiş versyonu

bir adet fn(x) fonksiyon dizisi alınır bu n sonsuza giderkene belirli bir x elemanıdır [a,b] aralığında fn(x) dizisi bir f(x) fonksiyonuna düzgün yakınsıyor mu diye bakılır. sonra bi de bu diziden seri peydahlanır ,yani dizinin toplamı, bi de o na bakılır.

kafa sıyırılır.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darestan, 05 Ocak 2005 09:50 tarihinde demiş ki:
abi korkuyorum hazırlık bitti ya..

*!fizbandan ders alsammı diye düşünür*

abi bence korkma bak benim bitmedi hiç korkuyormuyum
ah sınavdan kalıcam ya ühühühüh[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim finalin sonucları acıklandı 90 uzerinden curve 38, lol ben de 60-70 bekledigim sınavdan 49 almısım =) Eheh buna da sukur calculus sonucta.

O_o[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Dif var gelecek sene ona sahane diyolar dur bakalım gorucez ne kadar kotu =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saendul, 07 Ocak 2005 16:23 tarihinde demiş ki:
Dif var gelecek sene ona sahane diyolar dur bakalım gorucez ne kadar kotu =)

vizeye kadar türev ve integralin çorbası şeklinde, iyi çalışınca rahat 70den yukarı alırsın, denklemeleri birbirine karıştırmaman gerekiyor bide

ama vizden sonrası nedir bende tam anlayamadım :)
ilk defa bu kadar ezber gödüm matematikte
salağın biri denklem çözmüş bizede onları ezberletiyorlar işte[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...