pc3Dfx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ya arkadas tutturdu bu ares ıydır dıye ben de dıyom suan da kazaa fena degil.İddaya girdik hangisidir diye.Karari siz verin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ares i hiç duymadım.duymadım bir şey ile kazza yı karşılaştırmak adına nette araştırma bile yapmam.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ares de iyidir ama kazaa daha iyidir...[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Sonucta kazaa'nın 2,700,538 online user 1,204,264,507 file 32,866,816 gb bi arşivi var tabi wormları pop-up'larıda cabasıı..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Dc++ rulaz =)[signature][hline]Patick Uo Emulatörleri: 7/24 İnsanların birbirini yediği savaş meydanı In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Turevleri arasinda en iyisi Kazaa Lite, Ares ile bin tane worm geldigi gibi kullanicisi daha az, ve KLite kadar kullanisli degil. DC++ ve Torrent cok daha iyi tabii.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 En iyisi emulex hehe 2 günde 3 gb dl ettim ul derdi de yok kredi problemi de, abim emule kodlarıyla hafif oynayarak yapmış iyi olmuş.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 http://evinrude.org/emuleX/ Evinrude'a teşekkür bu arada sağol ahmet abi :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 02 Eylül 2004 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 http://emulex.evinrude.org yeni adres[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ares çok hızlı ama mesela bir symphony x bulamazsın orda =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 şu emuleX ı anlatsan detaylı cok makbule gecıcek valla ben cektım ama upload delı gıbı yapıyor dusurunce kalsık downloadum dusuyor ama sıtede upload yapmaz dıyor anlamadım ben olayı[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ares daha iyi[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 eheu benum durumumu temsıl edıcek laf keısnlıkle ROFL olmalı bu emuleX ı yukledım okuz gıbı uploada abandı program ve fıtık ettı kufur edıp kapadım gokhan versıonu actım oda ne her serverı hıgh ID ıle baglanıyor kendılıgınden ROFL ya[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shelicaman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Kesinlikle areslite.Kazaalite göre çok daha kullanışlı.p2p tabanlı olduğu için paylaşılan dosya sayısının kazaadan az olduğunu zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ares yeni kullanmaya başladım çunku kazaalite teki fake dosyalardan gına geldi.Herşeyi bulursunuz kazaa da ama fake olma olasılıgı yuksek.Ares daha az kullanıldıgı ıcın zannetmıyorum boyle bir şey olabılecegını[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ayarlarda uploadin yanindaki cek isaretini kaldirdiniz di mi? Downloadi da sonuna kadar getirin.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ares i 2 gündür kullanıyorum ve çok hoşuma gitti sağlam dl yapıyo.Sıra olayı var ama fazla beklemşyosun.Tek kötü yanı kullanıcı sayısının az oluşu.Bir arkadaş demiş ARes ile wormlar filan geliyo bu doğru mu?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar