Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kazaa++ vs. Ares

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sonucta kazaa'nın 2,700,538 online user 1,204,264,507 file 32,866,816 gb bi arşivi var tabi wormları pop-up'larıda cabasıı..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....
Mesaj tarihi:
En iyisi emulex hehe 2 günde 3 gb dl ettim ul derdi de yok kredi problemi de, abim emule kodlarıyla hafif oynayarak yapmış iyi olmuş.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ares çok hızlı ama mesela bir symphony x bulamazsın orda =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
şu emuleX ı anlatsan detaylı cok makbule gecıcek valla ben cektım ama upload delı gıbı yapıyor dusurunce kalsık downloadum dusuyor ama sıtede upload yapmaz dıyor anlamadım ben olayı[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:
eheu benum durumumu temsıl edıcek laf keısnlıkle ROFL olmalı
bu emuleX ı yukledım okuz gıbı uploada abandı program ve fıtık ettı kufur edıp kapadım gokhan versıonu actım oda ne her serverı hıgh ID ıle baglanıyor kendılıgınden ROFL ya[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:
ares yeni kullanmaya başladım çunku kazaalite teki fake dosyalardan gına geldi.Herşeyi bulursunuz kazaa da ama fake olma olasılıgı yuksek.Ares daha az kullanıldıgı ıcın zannetmıyorum boyle bir şey olabılecegını[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ares i 2 gündür kullanıyorum ve çok hoşuma gitti sağlam dl yapıyo.Sıra olayı var ama fazla beklemşyosun.Tek kötü yanı kullanıcı sayısının az oluşu.Bir arkadaş demiş ARes ile wormlar filan geliyo bu doğru mu?[signature][hline]Love is Divine
  • Yeni Oluştur...