Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"TAVLA"

Nartanesi

Öne çıkan mesajlar

risk cok tras bi oyun.Zararlarla yer fethedion;hiç sevemedim en kralıdır tavla.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

horacegoesskiing, 11 Ocak 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
dünyada insanların ölmesi için değil de ölmemesi için para harcansaydı ne güzel olurdu..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selamon, 12 Ocak 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar bence böyle yazıları aktardığımızda altına kaynağıda iliştirsek daha makul olur.

Yazıya gelince, uzun zaman önce kısa öykülerin derlendiği bir kitapta okumuştum bunu çokta hoşuma gitmişti. Çok güzel düşünülmüş bir cevap olmuş imparatorun cevabı.

Haklısın ama bana zamanında mail olarak gelmişti ve kaynak belirtilmemişti. Bende böyle yazarı veya kaynağı belli olmayan pek çok yazı var, Karalama defterinde de genelde "yazarı bilemiyorum" yazıyorum. Böyle durumlarda kaynağı bilen olursa lütfen yazsın, çok sevinirim.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 12 Ocak 2005 01:22 tarihinde demiş ki:
tavlaymis satrancmis yalan dolan, gizli hedef oynayin risk oynayin dunyayi domine edin.

Aaa tavla güzel oyundur şimdi laf yok...
Zarların tıkırtısını duyacaksın, güzel de geldi mi öyle bi bakacaksın ki rakibin gözüne tek laf etmeden dalga geçilmiş hissedecek kendini.
Kırarken pulları çatır çatır vuracaksın ki pulları tavlaya -adına layık- kırılacak rakibin taşları.
Hele bi de mars edersen, diline öyle vuracak ki altetme duygusu, kıpkırmızı bi suratla "gel hadi gel, daha bitmedi" lafını ettireceksin :) Eee kaybeden oynamaya doymazmış...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selamon, 12 Ocak 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar bence böyle yazıları aktardığımızda altına kaynağıda iliştirsek daha makul olur.

Yazıya gelince, uzun zaman önce kısa öykülerin derlendiği bir kitapta okumuştum bunu çokta hoşuma gitmişti. Çok güzel düşünülmüş bir cevap olmuş imparatorun cevabı.

Ya boyle bi yazı ıcın kaynak gerekırmı bılmıyorum acıkcası.

Zaten pers ımple hınt ımp arasındakı muhabbetı bılmemız ımkansız, eğerkı tavla ve stranc bu kadar hoş bı şekılde yan yana gelıp karşılaştırılmışsa ve ortaya esprılı bı hıkaye konulmuşsa ok işte hayal urunu olduğu acık.

He credit vermekse durum Internette artık bu tur verılerde gecmedıkmı onu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...