paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Benim şöyle bir problemim var eski pc'de flash disk ve hdd çalışırken yeni pc'de görüyor ama açılmıyor veya kaybolup geliyor. Ancak başka bir hdd her iki pc'de de çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 bütün usb portlarda durum aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Maalesef aynı usb portları çalışıyor bu arada yani birinde arıza var öbüründe yok gibi bir şey de yok. usb 3.0 olan harici hdd cayır cayır çalışıyor ancak 2.0 olan usb ve hdd çalışmıyor. Özellikle Harici Hdd çok önemli onun dosyaları almam lazım ancak onu taktığımda görünüp görünüp kayboluyor diğer bilgisayara taktığımda ise sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 dibine kadar sokma sadece temassizlik da olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Öyle bir problem değil,flash disk'i driverı kaldırarak,regeditten bir kaç kayıt silerek vs. kurtardım artık taktığımda çalışıyor. Windows 8 ve usb 3.0'ın yarattığı bir problem var ama usb 2.0'ı tanıması lazım netice de ancak Hdd'de gidip gelme problemi var. Görünüp kayboluyor devamlı. Yani mevzu yazılımsal ancak yükleyebileceğim bir driver yok bu konuda. Onu kaldır tekrar başlat bunu devre dışı bırak yok usb driverların tümünü kaldır tarzı google'da çıkan çözümlerin bir çoğunu denedim ancak hdd bu bilgisayarda çalışmıyor,3.0 olan ise cayır cayır çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar