Bezerye Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Ekimin 8 i ile 12 si arası 4 gece 5 gün hatunla bir program yapmayı düşünüyorum, önce aklımızda kabak vardı fakat deniz pis diyen çok olmuş emin olamadım , ekimde nasıl olur bilen varsa bir el atıversin. Birde kalacak yer açısından shambala yı düşünüyordum onu da yermişler bir güzel, turan hill nasıldır? başka neresi güzeldir? deneyimi olandan yardım lazım. Dip not: kabak şart değil diğer opsiyonlarda düşünülür ama aklıma önce burası geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 kabak , shambala... ortamlardan uzakmı kaldım nedir bunlar ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 patlıcanda yap AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 /summon Fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Ay Kabak çok bozdu, iyi bozdu goygoyuna girmeden söyleyeyim konsepti dışına çıktı biraz. Denizi evet boktan, yatlar tekneler sintineyi basıyor; motor yağı+arı cesetleri vuruyor kıyıya. Gerçi geçen sene de aynı yorumları bana yapmışlardı, ben Eylül ortası gibi gidip tatil yapmıştım, keyifliydi; ama ortamın salaşlığı ile ters orantı barındıran bir fiyatlandırma var. Shambala'da kalmıştım ben de Çok yüzmedim koyda denizi görünce, tekne turu falan ayarlamıştık iyice açıldıktan sonra yüzmüştük baya iyiydi; bu tarz bir olaya girişebilirsin anlaşıp ordan biriyle. Araba ile gidiyorsan belli bir yerde park edip jeep veya minibüs gibi şeylerle iniyorsun koya, 2-3 gün arabandan uzaksın. Ben o konuda biraz pimpirikliyim havaalanı otoparkına bile bırakırken tırsıyorum, çok güzel arkasında vuruk ve yanında çizik vardı arabanın, gerçi biz gittiğimizde otopark taşıyordu millet girerken çıkarken geçiriyor, şimdi tenhadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 kaş'a gidin kaş'a kabak çekilecek çile değil gerek fiyatı, gerek çevre ve müşterileriyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 gitmeyin ya kabaka cok kotu pis igrenc her taraf cırcır bocegi ari sinek denizi desen leş mekan sahipleri keş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar