Goering Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Playstation 3 160GB CECH-2504A en son 1,5 sene önce üretimi duran düzgün çalışan model... firmware olarak son update'de, ama cüzzi bir ücret karşılığı kadıköyde/sirkecide hardware downgrade edilip korsan olarak online kullanılabilir hale getiriyolar. (ben yapmadım) 1 adet orj. sony ds3 kol 2 adet yan sanayi kol 1 adet kablolu yan sanayi kol 1 adet eye kamera 2 adet move kol ps4 alıcam yarın/öbür gün takasa vereceğime burada birine yarasın diye satıyorum: 400tl istanbul içi hallederiz. foto daha sonra koyacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ntsc-j bluraylerde ps2 oyunlarında sorun olacaktır. jailbreak li halide oyunu bulma zorlugu yaşanacaktır. genellikle pal torrentlerdekiler. 120 lira jailbreak masrafı var. 400 ne iyi fiyat ne kötü. eye ve move lar dahilinde 400 e elınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 400'e doğubank'ta sattım. çalışmayan bir tane ps3'ü de 50 liraya verdim... satıldı kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 bu da mı forum dışı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 calvaria said: bu da mı forum dışı! bu da mı mal? okuduğunu anlamıyo musun evladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar