BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Selamlar, ios development'a yetmedigi icin (Ram canavari Xcode storyboard'u) macbook'umu satip 8 GB'ini almayi dusunuyorum. Pupa'dan aldim 9 ay falan oldu, cok temiz kullanildi, cizigi falan yok, disari pek cikarmadim, anca cantada toplantilara goturdum. Suanda yanimda olmadigi icin pil'inin yuzdesini veremiyorum, aksama eklerim ama butun guidelinelara uyarak kullandim, deger verdigim uzun sure kullanmak isteyecegim bir laptoptu. Maalesef retina ekranlarda RAM upgrade'i yapilmiyor, 4 GB'in yetmeyecegi aklima gelmedigi icin cok onemsememistim :( 128 GB SSD 4 GB RAM 13 inch retina 2.4 ghz i5 Fiyat: 2650TL Lokasyon:Istanbul/Kadikoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Abi hani moralini bozmak gibi olmasın da, 9 taksitli, 8gb ramli late 2014 macbook prolar 3350 lira. Hatta öğrenci vs. indirimiyle 3200'e geliyor. Fiyatı istersen bir daha gözden geçir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Dogru diyorsun ogrenci indirimi aklima gelmedi, 200 lira indirebiliriz dusundugum fiyat uzerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar