Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ben harici hdd bağlıyorum? 500gb lık da bağladım problem yaşatmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 cacodemon said: Şöyle birşey geliyormuş. Bak bu cidden güzel haber (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Selam, Şu Miracast olayını tam çözemedim. Windows 8 ile desteklendiği belirtilmiş, peki ama desktop bir PC için donanımsal gereksinimler nedir bulamadım?! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 paramecium said: Selam, i3 4010 işlemcili bir NUC alıyorum o zaman. Ram ve sdd takınca tamamdır olay sanırım. 2x4GB ram de sipariş ediyorum cihazla. Saygılar. 2x ram slotu varmi bak mutlaka. Bide miracast ile tek negatif mevzu, goruntu aktarilan cihaz ile aktardigin cihaz arasinda delay var. Yani atiyorum laptop'i miracast ile tvye baglayip, sesi laptoptan veyahut baska bi cihazdan alacaksan, ses göruntuden önce gelir. Ama ses+goruntu miracast uzerinden giderse tvye, ikiside gecikmeli gidecegi icin ses/goruntu senkronunda sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Selam, Ses ve görüntüyü beraber aktaracağım. Sanırım benim Sony bluray Miracast destekliyormuş. Sadece vericiye işim kalıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Bende Tv nin yanına , netten 1080p film izlemede sıkıntı çıkarmayacak,hdmi den tv ye bağlanabilen bir android akıllı cihaz arıyorum: Şöyle bir ikili buldum , confige göre fiyatı şaka gibi,bunu alsam 2 günde elimde patlar mı? http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-MK908II-RK3188-Cortex-A9-Quad-Core-1-6GHz-Google-Android-4-2-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-External-Wifi-Antenna-Black-318432.html http://www.geekbuying.com/item/RC11-Android-Monitor-Wireless-Keyboard-Air-Mouse-Remote-Controller-With-Gyroscope-for-Android-Google-TV-Box-306420.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar