moriarty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 oha lebron varmış tradede ben bilmyiodum sdjsjjsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 O bir önceki takas ya. Yenisi konuşuluyor şimdi. Şu an 5 veto bulunuyor. 7 ve üstü olursa iptal edilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 benim oyun veto sana kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 ben takimi kapattim beyler, trade mrade napiyosaniz yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 noel babayı versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 ebnde birkaç trade teklıfı attım kabul edersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 aclar bir bir dokuldu, yok size trade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 ben atmaya uğrşmadım, senden bi noel-noah takası bekledim gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 olm napiyosaniz yapin derken diger tradelere veto meto yapmiyorum diye dedim, hemen ususmussunuz akbaba gibi. istediginiz seyi zaten yapmam, playoffa 2 hafta kala takimi yagmalaticak degilim, ama herkesin gercek yuzu ortaya cikti asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 dalga geçiom lan ben biz çakal değiliz, tony amcaya blake lively verdim la ben. son 2 maç toplam 7 sayı atmış parker zaten popo kızmış silkelen kendine gel lan diye demeç vermiş. aslında tradei kapamak lazım gereksiz bi şey bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Ne kadar çakalmışım ortaya çıktı :) adamdan noel,jimmy butler ve payton ı istedim,avucumu yalıyorum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 cimiyi butun takim olse vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Adam senin elinde kalırsa kesin sakatlanır,yolla bana adamı seviyorsan,sezon sonuna kadar sağlıklı oynar.Bak köriye,klaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Silphatos said: dalga geçiom lan ben biz çakal değiliz, tony amcaya blake lively verdim la ben. son 2 maç toplam 7 sayı atmış parker zaten popo kızmış silkelen kendine gel lan diye demeç vermiş. aslında tradei kapamak lazım gereksiz bi şey bence zaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Blake Griffin | Forward There is no change to his timetable and he is expected to be out at least two more weeks. Feb 23 - 9:24 PM HUEHUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 şu kadar yıllık kullanıcısın hala üst post u quote luyorsun nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 pm gitsin diye yaptık la, bonec öğretmişti bana onu 15 yıl önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Şükrü pes etmek yok kanka, belli olmaz kimin playoff a kalacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 westbrookun ağzını yüzünü kırmışlar :( haftaya döner inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Alt sıralar için playoff sıralama haftası oldu bu hafta resmen, aquila ile moriarty arasında kim alırsa playoff a girer gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 jimmy de gozu kalanin gozu ciksin isallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Ahahah demedimmi ver adamı seviyorsan diye. Fena nazar degdiririm, benimle oynama haftasında en iyi oyuncusu sakatlanmayan adam kalmadı. Neyse 4 hafta sonra sahalara donecekmis. Avery bradleyi istedim şimdi, inşallah verip kurtulur yoksa bu adam kesin sezonu kapatır. Nihaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 biz sen yokken de sezon kapattiriyoduk, 2-3 haftalik sakatliklar koymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 4-4-1 berabere kalın la 8-0 ne http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/35404/matchup?week=19&mid1=3&mid2=16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 ilk aksam la daha dur, normallesir o haftasonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar