Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Yalnız herkeste şu sıralar işi bırakıyor. Bence Pati'den her pozisyon için çok daha fazlası çıkar, o potansiyel cidden var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 hahahah işsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 işsazın işsizen işsassızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 bende 1 ay önce iş değiştirdim, bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 ocakta ben de katılıyorum aranıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 calvaria said: bende 1 ay önce iş değiştirdim, bu da böyle bir anımdır. bunu arkadaşlarıma anlatıcam bi tanıdığın başına gelmiş diye. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 valla istediğin gibi anlatabilirsin, hatta yeri gelmişken şunu da söyleyeyim; ben işimden sıkıldığımı sanıp iş değiştirdim meğerse çalışmanın kendisinden sıkılmışım, çok üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 benim de son işimde 1. yılım doldu bugün dsdf, 23 eylül no yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Benim de allah belami versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 ZENGİNLER ÖLSÜN İŞSİZLERE SELAMLAR :) :) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 calvaria said: valla istediğin gibi anlatabilirsin, hatta yeri gelmişken şunu da söyleyeyim; ben işimden sıkıldığımı sanıp iş değiştirdim meğerse çalışmanın kendisinden sıkılmışım, çok üzücü. Gerçekten öyle mi yoksa her şey anlamsız falan mı gelmeye başladı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar