Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Eveet yorumlara açık hemen belirtiyim =P Yine geldik bi deneme model yapmaya. Bi kaç tutorialden gördüğüm yardımla ilk head modelime başladım fakat şimdiye kadar en çok zorlandığım şey oldu .. hmms..böle işte.. =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 olm ben bu pozisyonu bi yerden biliom :D[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Dur be yaw bi topicin içine etme yorum beklios bis burda sdfa..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ... [Bu mesaj FakeAccount tarafından 10 Ocak 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Cidden neden böyle bi pozisyon sectin, bu şekilde duran bir yuzun hatları oldukca değişir ve sana basic hatları sunmaz dolayısıyla başlangıç icin öğretici değil[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 çok hoş olmuş. nedense doom3'ü hatırlattı bana :D ama burnun ucu (burun deliklerinin olduğu bölüm) biraz küçük gibi geldi..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Burun biraz ufak kaçmış veya çeneden yanlara çok geniş olmuş.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 EKMEK?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 başına dert açmışssın meadh ya Allah sabır versin : )[signature][hline] deli haci demiş ki Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 kafayı sıyırttırdı diyebilirim sabahın 6 53ü ve ben bununla urasıom yaw =) pozisyonu secmemın nedenı daha rahat modellenmesı gibi geldi bana bilemiyorum burnu falan kucuk oldugunun farkındayım duzelttım cene kıosmını daralttım arkaya dogru cektım yuz daha duzgun oldu yakında koyarım goz hatlarınıda olusturayım bakalım kafa nasıl bırlesıcek asıl onu merak edıorum sımdıden gecmıs olsun dıleklerınızede acıgım efem :-)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 alt ve üst dudağı birbirine biraz yakınlaştırır ahtta birleştirirsen (yapıştır demiyorum, birleştir diyorum :)) daha iyi olur bu pozisyon falan diyenler olmuş ta, sizin ööle anlamanız<ın nednei dudakların aralarında boşluk olamsı sağp ve sol kısımda, yoksa gayet şu an ağzınız kapalıysa sizn de dudaklarınız ööle aradaki boşluk olmadan :) sabırlı ol abi, sana kisme sabır vermez, sen kendin olmalısın hehe[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 En baştan başladım şimdi daha düzgün eminim beğenirsiniz =P[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Hmm. profilden olan resim dudakları çok kötü göstermiş. Sanki biraz "fazla" gerifden başlıyor gibi?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 uheuahea öldüm gece gece devam devam olacak :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar