theodorakis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 suprnova gibi kapsamlı bi torrent sitesi yada "Ocean's Twelve" in torrent i olan warsa yerini bilen warsa yazarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Arama kısmısına girip torrent diye aratırsan istemediğin kadar kapsamlı siteye ulaşabilirsin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 www.filelist.org www.lokitorrent.com (lokitorrents de olabilir)[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Kanki Teh üBaaahr Dr000ood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bulabileceğin en hızlı siteler bunlardır fiilelistte var aradığın filim ben çektim ordan www.filelist.org www.torrentbits2.org[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ya bana da bi link verebilirmisiniz bole bastıgım gibi programı indiricek. cok merak ettim torrenti[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 www.torrentsearch.com www.torrentreactor.com[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: yevaud, 08 Ocak 2005 21:58 tarihinde demiş ki: bulabileceğin en hızlı siteler bunlardır fiilelistte var aradığın filim ben çektim ordan www.filelist.org www.torrentbits2.org bu 2 sitede üyelik istiyo hepside max. user da[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bu bölümde torrentlarla ilgili cok güzel bi faq hazırlanmıstıda onu bulamıyorum ben. linkini yazabilir misiniz (torrent diye arattım bulamadım)[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Peki download için hangi torrent programını kullanmalıyız? Ya da siz hangisini kullanıosunuz? Ben default 3.4.2'yi kullanıorum..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ben daha önce azureus kullandım güzel bi program ama sisetme feci yükleniyo şimdi Bitcomet kullanıyorum Azureusdan daha güzel hem torrentlerin içinden istediğin dosyayı çekebiliyosun BitComet tavsiye ederim herkese[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar