GladricSpirit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 kustum.[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay Anchorite lvl 24 Çoban - Shadow Moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 giresun-ankara arasında otobüste pipetle cebimdeki votkadan içiyordum... bir tek muavin anladı oda alırken görmüş yoksa nerde o zeka.. ama siz siz olun otobüste içmeyin o virajlar öldürdü beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 nefret ettiğim sarkılara dans ederek girdim.nası oldu hala anlamıyorm[signature][hline]her dişi antiostro dogar onu ailesi ya da cevresi ostro yapar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 taksim montreal'a yetişmeye çalişirken aç aççılarin arasinda izdihama ugradik :( kısacasi ezilerek girdim[signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 walla bi yanımda sevdigim kız dier yanımda bana asılan kız oturuyordu bi yandan telefon caldı eski nisanlım aradı boyle boktan bi girish gormedim...[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 valla sarhoş kız arkadaşlarımı eve bırakmış bir internet cafeye girdim bir arkımı alıp çıkacaktım otur biraz dedi o arada da saatim geri kalmış yani anlıyacağınız maillerime bakarken girdim :) bütün sene o aşk maillerini beklicem artık :D evvelki sene de böle olmuştu bilgisayar başında girmiştim bütün sene bilgisayar başından kalkmamıştım bu sene de muhtemelen bçle bişi olcak[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 boş boş önüme bakıp esniodum valla çok içmişim sızdım sora ztn :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ben fazla içmedim, arkadaşlar televizyon izlerlerkene bende matematik finaline çalışıyodum ama bu girdikten sonra idi galiba. Girerken elimde sıcak şarap vardı.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Soulbringer, 09 Ocak 2005 22:58 tarihinde demiş ki: said: nEsHE, 09 Ocak 2005 22:50 tarihinde demiş ki: said: sheref, 01 Ocak 2005 12:41 tarihinde demiş ki: ben sevişerek girdim havai fişek gösterisini falan izledim bildiğiniz yılbaşı giriş modeli işte. Aferin sana Bitti... Ne zaman okuyacagini bilmiyorum yada buna ne kilif uyduracagini,samdan dergisi okumam bi tanem okumayacagimda... Soyleseydin emin ol ki hersey daha iyi biterdi, bir iliskide sadakat ve guven yoksa o iliski o gun bitmistir. Yaptiklarinla once beni sonrada bizi bitirdin... Hayatinda basarilar dilerim, hersey gonlunce olsun. Nese Roman Bu duruma ınanan Tanrı kulu varmı? eheühe gerçek valla ama komik... takip ettiğini tahmin etmezdim... :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 OHa ?! Paticikde neler oluyör? ahahauha Yuh yani..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ben yeni aşkımla daha mutluyum :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ahaha adamın sevgilisi patide terketti :) Kusura bakma sheref ama komik olmuş ya bu arada yeni aşkımla mutluyum bu ne hızdır abi :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Telefonundan belliydi böle sıralı sıralı isimlerden aahah Ne diyim mutlu olursun işalah böle giderse toplanıp linç ederler seni =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 niye nEsHE? ha bide umrumda değil gerçekmi değilmi ama nesheye katılıyorum aferin (artık burdan çooooook derin anlamlar çıkmalı)[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 beyler bu sefer nikahı basıyorum :) aşkımı da üye yapcam buraya sulananı öperim ha :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nEsHE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Diyecek hicbir sey bulamiyorum said: sheref, 11 Ocak 2005 16:38 tarihinde demiş ki: said: Soulbringer, 09 Ocak 2005 22:58 tarihinde demiş ki: said: nEsHE, 09 Ocak 2005 22:50 tarihinde demiş ki: said: sheref, 01 Ocak 2005 12:41 tarihinde demiş ki: ben sevişerek girdim havai fişek gösterisini falan izledim bildiğiniz yılbaşı giriş modeli işte. Aferin sana Bitti... Ne zaman okuyacagini bilmiyorum yada buna ne kilif uyduracagini,samdan dergisi okumam bi tanem okumayacagimda... Soyleseydin emin ol ki hersey daha iyi biterdi, bir iliskide sadakat ve guven yoksa o iliski o gun bitmistir. Yaptiklarinla once beni sonrada bizi bitirdin... Hayatinda basarilar dilerim, hersey gonlunce olsun. Nese Roman Bu duruma ınanan Tanrı kulu varmı? eheühe gerçek valla ama komik... takip ettiğini tahmin etmezdim... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Böyle uzun quotelar yapmıyoruz forumlarda. Mümkünse sadece kişi ve tarihi yazıyoruz. Yoksa kum saati modeli oluşuyor.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 11 Ocak 2005 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Ardeth, 11 Ocak 2005 16:45 tarihinde demiş ki: ha bide umrumda değil gerçekmi değilmi ama nesheye katılıyorum aferin (artık burdan çooooook derin anlamlar çıkmalı) Hatta birde ek olarak imzamı armağan edip, finallere çalışmaya gidiyorum, giderkende üstüne katmerli olsun diye ''insan herşeyin ölçüsüdür'' diyorum.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 11 Ocak 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bu olay çok gerçekçi gelmedi ama gerçeksede ne diim kıza yazık ... Bence çok akıllıca bir davranış takdir ediorum kız arakadası...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Ha buarada sadakat ve güven verilmez, kazanılır. Ben kimseye sadakat ve güven verdiğimi hatırlamıyorum, benden zorla alındı hep bunlar :) tabi kişiden kişiye değişir, yinede aklınızda bulunsun...[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 peki mevlanabab. : )[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nEsHE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Yazik degil aslinda buradan ogrenmek biraz trajikomik sadece kutlama icinde tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 lol Ardeth bu konuda bile gidip felsefe yapmıssın ya ne diyim =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n2o Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 2005 e girerken bilgisayarda nfus2 oynuyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 niye bu kadar kızılır ki ? sevişerek girdim demek çok da güven sarsıcı bir şey değil . Tabi taaa ilişkinin en başlarından itibaren mırın kırın gelişen o narin güven , üstü kapalı bir cümle ile tahmin edilemeyecek bir şekilde yerle bir oluyor. çok ironik. bence bu ayrılmak için uydurulmuş bir mazaretten farklı bir şey değil. Öncesi de olmalı ... ( sheref'in yazdığı da tabi %100 desteklenecek bir şey değil ama bu kadar da değil hani !? )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar