Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005 e girerken naaptınız

Chemical

Öne çıkan mesajlar

taksim montreal'a yetişmeye çalişirken aç aççılarin arasinda izdihama ugradik :( kısacasi ezilerek girdim[signature][hline]Time for lust time for lie
Time to kiss your life goodbye
Send me money send me green
Heaven you will meet
Make a contributiona nd you'll get the better seat
Bow to leper messiah
Sosyal ağlarda paylaş

valla sarhoş kız arkadaşlarımı eve bırakmış bir internet cafeye girdim bir arkımı alıp çıkacaktım otur biraz dedi o arada da saatim geri kalmış yani anlıyacağınız maillerime bakarken girdim :) bütün sene o aşk maillerini beklicem artık :D evvelki sene de böle olmuştu bilgisayar başında girmiştim bütün sene bilgisayar başından kalkmamıştım bu sene de muhtemelen bçle bişi olcak[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

ben fazla içmedim, arkadaşlar televizyon izlerlerkene bende matematik finaline çalışıyodum ama bu girdikten sonra idi galiba. Girerken elimde sıcak şarap vardı.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulbringer, 09 Ocak 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
said:
nEsHE, 09 Ocak 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
said:
sheref, 01 Ocak 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
ben sevişerek girdim
havai fişek gösterisini falan izledim
bildiğiniz yılbaşı giriş modeli işte.

Aferin sana

Bitti...
Ne zaman okuyacagini bilmiyorum yada buna ne kilif uyduracagini,samdan dergisi okumam bi tanem okumayacagimda...

Soyleseydin emin ol ki hersey daha iyi biterdi, bir iliskide sadakat ve guven yoksa o iliski o gun bitmistir.

Yaptiklarinla once beni sonrada bizi bitirdin...

Hayatinda basarilar dilerim, hersey gonlunce olsun.

Nese Roman

Bu duruma ınanan Tanrı kulu varmı?

eheühe gerçek valla ama komik...
takip ettiğini tahmin etmezdim...

:)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Diyecek hicbir sey bulamiyorum

said:
sheref, 11 Ocak 2005 16:38 tarihinde demiş ki:
said:
Soulbringer, 09 Ocak 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
said:
nEsHE, 09 Ocak 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
said:
sheref, 01 Ocak 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
ben sevişerek girdim
havai fişek gösterisini falan izledim
bildiğiniz yılbaşı giriş modeli işte.

Aferin sana

Bitti...
Ne zaman okuyacagini bilmiyorum yada buna ne kilif uyduracagini,samdan dergisi okumam bi tanem okumayacagimda...

Soyleseydin emin ol ki hersey daha iyi biterdi, bir iliskide sadakat ve guven yoksa o iliski o gun bitmistir.

Yaptiklarinla once beni sonrada bizi bitirdin...

Hayatinda basarilar dilerim, hersey gonlunce olsun.

Nese Roman

Bu duruma ınanan Tanrı kulu varmı?

eheühe gerçek valla ama komik...
takip ettiğini tahmin etmezdim...

:)
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle uzun quotelar yapmıyoruz forumlarda. Mümkünse sadece kişi ve tarihi yazıyoruz. Yoksa kum saati modeli oluşuyor.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler

[Bu mesaj Ardeth tarafından 11 Ocak 2005 16:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 11 Ocak 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
ha bide umrumda değil gerçekmi değilmi ama
nesheye katılıyorum aferin (artık burdan çooooook derin anlamlar çıkmalı)

Hatta birde ek olarak imzamı armağan edip, finallere çalışmaya gidiyorum, giderkende üstüne katmerli olsun diye ''insan herşeyin ölçüsüdür'' diyorum.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler

[Bu mesaj Ardeth tarafından 11 Ocak 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ha buarada sadakat ve güven verilmez, kazanılır.
Ben kimseye sadakat ve güven verdiğimi hatırlamıyorum, benden zorla alındı hep bunlar :) tabi kişiden kişiye değişir, yinede
aklınızda bulunsun...[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

lol Ardeth bu konuda bile gidip felsefe yapmıssın ya ne diyim =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

niye bu kadar kızılır ki ? sevişerek girdim demek çok da güven sarsıcı bir şey değil . Tabi taaa ilişkinin en başlarından itibaren mırın kırın gelişen o narin güven , üstü kapalı bir cümle ile tahmin edilemeyecek bir şekilde yerle bir oluyor. çok ironik.

bence bu ayrılmak için uydurulmuş bir mazaretten farklı bir şey değil. Öncesi de olmalı ... ( sheref'in yazdığı da tabi %100 desteklenecek bir şey değil ama bu kadar da değil hani !? )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...