umutsavaci Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bu nasıl kaldırılır acaba msn plus tavsiye olunurmu acaba[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 msn kullanıyorsan msn plus tavsiye olunur search bar için ise spy sweeper. download.com'dan bulabilirsin.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 yoksa trillian veya messanger 2 mi kullansam icq da kullanıyorum hatta daha çok[signature][hline]...:::Married With Children:::... [Bu mesaj umutsavaci tarafından 02 Eylül 2004 09:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 gaim gibi müthiş bir program varken, ve hele hele bunun Windows sürümü de çıkmışken, MSN+ da neymiş ?!?!?![signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ßende dıom nerden qeldı bu şiy..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Gaim[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 geçiniz gaim'i miranda kullanınız .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ie nin altindaki bara sag tiklayip msn bar'a bastiginda kaybolmasi lazim ben arkadaslardaki Search diye sipastik bi bari oyle kaldiriyodum google bar ownz =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ya miranda yı kurdum ama bunda icq da offline olanlara msg yollamıyo bunu nasıl yollar yapçam[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ya birde ben buna plugin yükledim plugin klasörüne c/p yaptım optionstan enable yaptım genede çalışmıyo plugin ler[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 msn 6 + msn plus tek geçer valla süper olmuş ellerine sağlık ayrıca msn + yüklerken soruyo sana yükleemmi yüklemeem mi diye yükleme diceksin spyware i gaimide severim ama windows açınca forza msn gaim slackwarede hoca camide[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 yüklerken sponsor program yükliyim mi diyor hayır diyorsun[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 yuklediysen de sag tiklarsan (uygun yeri bulman gerek) kapama secenegin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc3Dfx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Program ekle kaldırda MSN TOOLBAR diye var. Daha dun aksam denedim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc3Dfx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Ordan kaldırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 up :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 tamam çözdüm :) çzöüm : program ekle kaldıra girin , messenger plus 3 isimli programı uninstall edin , tüm bileşenleri ile sildiğinizde , gelen sponsor programda silinecektir :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 sana bir opucuk wink atardim msnden anlarsin farki:) said: sharky, 02 Eylül 2004 19:29 tarihinde demiş ki: gaim gibi müthiş bir program varken, ve hele hele bunun Windows sürümü de çıkmışken, MSN+ da neymiş ?!?!?! [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Hazır açılmışken konu başlığı bir de şunu sorayım, şimdi msn plus'ı indirdim ama kurarken bana çalıştıracağım programı soruyor bunu nasıl kuracağım. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.[signature][hline]e-mail:[email protected] MSN:[email protected] ICQ:341-207-046 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar