karakedi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bonepart müzik yayını yaparken sarkılara eşlik etmesin diyenler buraya bi +1 yazsın. bu ne ya igrenc bi ses war adamda boru gibi illa eslik edilmesi gerekiosa benim sesim güzeldir yanık yanık ben eşlik edim ehe.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Nefr, 02 June 2003 00:20 tarihinde demiş ki: ben bu mesajı attığımda bu topic 90 kez okunmuştu, ben atınca 91 oldu heralde. Demek ki 4 kez daha okunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Y0d4 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 karakedi gel djimiz ol :-) bol bol sölersin. yanık yanık. çırırısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 +1[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 şt kara baksana benide alda arada wraklarım şekil olur biliyonmu :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 +8566^8566 bitsin bu cile hansinin sesine bisi yapma! Tarja da yaparsan piknikte seni oldururum bone[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 198098402935 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: Y0d4, 03 June 2003 22:09 tarihinde demiş ki: karakedi gel djimiz ol :-) bol bol sölersin. yanık yanık. çırırısın o radyoyu sen mi yonetiosun yoda? direk kow su boenpartı adam evenascenei duymamış bring me life a laf attı deli yaptı beni :) dunde tarja ablaya laf etmişdi olmuo yani biz paticik grubu olark şikayetciyiz bu bonpartımızdan :) şikayet duyurusunu nereye yapacaz nereye dilekce verecez gerekirse güc kullanıp evini basalım bu bole gitmez :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Nefr, 02 June 2003 00:20 tarihinde demiş ki: ben bu mesajı attığımda bu topic 90 kez okunmuştu, ben atınca 91 oldu heralde. Demek ki 4 kez daha okunmuş... [Bu mesaj karakedi tarafından 03 June 2003 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 eheh walla bu arada sirf sarkiyi calsin diye yolluyan kisi benim 2 gundur yok dedi bugun kazaa ya suc atti dayanamayip ftp server actim :P[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: karakedi, 03 June 2003 22:11 tarihinde demiş ki: said: Y0d4, 03 June 2003 22:09 tarihinde demiş ki: karakedi gel djimiz ol :-) bol bol sölersin. yanık yanık. çırırısın o radyoyu sen mi yonetiosun yoda? direk kow su boenpartı adam evenascenei duymamış bring me life a laf attı deli yaptı beni :) dunde tarja ablaya laf etmişdi olmuo yani biz paticik grubu olark şikayetciyiz bu bonpartımızdan :) şikayet duyurusunu nereye yapacaz nereye dilekce verecez gerekirse güc kullanıp evini basalım bu bole gitmez :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Nefr, 02 June 2003 00:20 tarihinde demiş ki: ben bu mesajı attığımda bu topic 90 kez okunmuştu, ben atınca 91 oldu heralde. Demek ki 4 kez daha okunmuş... [Bu mesaj karakedi tarafından 03 June 2003 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] hiii bonepart duymamış oluyum bring me to life a laf mı atıyon kınıyorum seni !![hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Y0d4 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Evet ben yönetiyorum ama BonePART rekor kırdı atamam :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 konuyla alakasız olucak ama radyoyu nerden dinleyebiliyoruz internetten mi ? yoksa normal bi frekansı varmı[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: BonePART, 03 June 2003 22:18 tarihinde demiş ki: ehuehuehu uzun hava da okucam ilerde[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa -(At last) bak uzun hava da aramızda en iyi karpuzdur onu çıkar :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Hatta yakinda isi abartip sarki aralarinda Bonepart effem fln diyebilitesi var...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: -Mandrake-, 03 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki: konuyla alakasız olucak ama radyoyu nerden dinleyebiliyoruz internetten mi ? yoksa normal bi frekansı varmı[hline]I ma sucka for love..... mandrake winampin varsa şuraya kılikle[hline]MAGICIAN RADYOYU DİNLEMEK İÇİN TIKLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 allah bu ses ne ya.çok trajikomik bi ses nedir bu ya.şarkı aralarında hele of[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: -Mandrake-, 03 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki: konuyla alakasız olucak ama radyoyu nerden dinleyebiliyoruz internetten mi ? yoksa normal bi frekansı varmı[hline]I ma sucka for love..... Bonepart bak kardeşcik bişi soruyo bilgilendir seni çok sinlemek istiyo :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bone kacla kac arası cıkıo burda :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 manowar falan çalmadan önce konuşan bone muydu ? ehue lol atın bea bu herifi[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mysterio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 +1[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Forumları Admin Mixer MiX Editör olmak için ICQ'ma gelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bone'u sewioruz :P bard's song caldi yeter o bide melancholy'de solistten bahsedip benim yarami desmeseydi cok sewecektik kendisini :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ya kırsın biri mikrofonunu ya.olmuyo böyle[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 lol radiohead-idioteque diyene kadar anamızı ağlattın bea bone[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 idiotum ben bile dedi sanırım ideotek derken ben yanlısda duymuş olabilirim tabe *! grins*[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Nefr, 02 June 2003 00:20 tarihinde demiş ki: ben bu mesajı attığımda bu topic 90 kez okunmuştu, ben atınca 91 oldu heralde. Demek ki 4 kez daha okunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 afraid to shhot srtrangersisitiyom![hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 yok radyotek falan radiohead diyemedi iki saatte.34 dakka war önümde dio bide ya.bırak kopartın şu adamın kablosunu kapatın o radyoları içinde kalmış hep dj olmak heralde hırsını çıkarıyo.hevesini alsın onuşmaz belki bi süre sora:)[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 03 June 2003 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar