Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Marty said: Dworgian said: mesela ona bakarsan ben hiç drug kullanmıyorum ama zamanında rave hardcore - rave - goa - psy dinledim senelerce sıfır drug ile. tercumesi: kafasi kiyak kizlari goturmek icin ayik kafayla gittigin mekanlarda arka plandaki muzige tahammul ettin senelerce. tercümesi: bi halt bilmeden genel genel sallarım öyle işte. herkes aynı olduğu için. de tutmadı bilader. seviyorum o müziği. sadece yıllar içinde daha softlaştı dinlediğim tarz o kadar.
Marty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 kotu birsey demedim yahu. alinganliga gerek yok. citirlari yemissindir lop lop.
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 senin düşünce yapında çok laf yedim de artık atarlanıyorum valla. niye insan müziği sevemio sadece ya =) hatta çeşitli şeyler kullanan arkadaşların da sorusu "abi kafan güzel değilken bu müzikten keyif alıo musun?" oluodu hep. alkol bile almıodum çünkü evden arkadaşları arabayla toplayan hep ben olduğum, için gittiğim yerde sadece redbull içiodum. (istanbul'da parti için geldiğim zamanlar hariç tabii) o diil de eskiden ne güzel festivaller olurdu türkiye'de ya. j&b festivalleri misal ne güzeldi.
Killer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 evet lan bu hapcıların "yeaa kafası ayıkk nası çekiyon yaea" muhabbeti çok bayık
Mino Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Let the Party Begin ve Tadımlık'ı dinledim. Forumda dönen dramayı bilemem de... Patitronica event yapalım mı, ilgilenenler varmış, hatta bir Delanoresse vardı ne oldu ona...
Cons Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Sequo said: bingildak said: abi kimse terbiyesizliği sevmez ki herkesin kendine göre bir tepkisi vardır ama gelip de yapamazsınız edemezsiniz demek farklı bir şey, tehditkar olmaya gerek yok yapar çünkü biri emin ol çok işsiz manyak insan var hayatta ruh hastası falan bu arada hangi kıza ne mesajına ne eleştirisi yahu karıştırıyosun herhalde Edemez kanka vallaha edemez. Ederse özür diler. Esh kankamla gümbette kürt mekanı x-bar da 30 tane kürdü sabahın 5 ine kadar esir etmişliğim var :) Abi polis gelecek ceza yazacak ne olur kapatalım mekanı diyordu adamlar en son. Bende çok sarhoştum ama mekanı kapatanın anasını bilmemne yaparım diye bağırıyordum en son :) Bilmiyorum yine diyorum diyemez. AHAHAHAHAHAHHAAHAH X-BAR
moncici Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 bişey diyim mi. gayet başarılı aga mal'ın rezalet gitar denemelerine bile şu tepkiler verilmiyor. amatör üretimdir sonuçta hem zengin hem yakışıklı hem yetenekli hem de kürt diye çekemiyosunuz adamı
moncici Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 hoş ben yaptım diye oradan buradan bulduğu .ogg uzantılı senfonileri paylaşan adamların el üstünde tutulduğu yer burası lool. seko gibi içi dışı bir adamlar buraya fazla
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Abi Kequo kurtse ben de destek cikayim.
moncici Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Yok lan ben belki burs verir bana falan diye diyorum
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Aa hakkaten ya, bu sene 3-4k egitim masrafim var. Ateslesen ne guzel olur hem hayir duasi alirsin be. Hadi be. He?
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 https://soundcloud.com/olgarbasdag/slow-n-fast
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 gene nelere sardin diye bakayim dedim de: kendimi ritme kaptirmis ve sesi koklemis buldum. ben cok begendim. nukleer patlamaya girisdeyim su an hepsini siradan geciricim. tebrikler.
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Kanuni said: gene nelere sardin diye bakayim dedim de: kendimi ritme kaptirmis ve sesi koklemis buldum. ben cok begendim. nukleer patlamaya girisdeyim su an hepsini siradan geciricim. tebrikler. Thank u my great mate
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 spompas said: ohhh kafası sabah geldi hahahaha
spompas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 https://soundcloud.com/stavroz/stavroz-village-on-the-edge-of-forever-wwwklangextasede 30. dakikadan sonrası bence bu yılın en iyi ritimleri. bu ayarda yapsana bişiler. olmadı launchpad le geliyorum bastıralım.
spompas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 başlığı garbage dan cıkarsak daha iyi aslında.
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 launchpad kullanabilen varsa atsın bişeyler de dinleyelim
Öne çıkan mesajlar