Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

#deephouse denemeler falan filan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Marty said:

Dworgian said:

mesela ona bakarsan ben hiç drug kullanmıyorum ama zamanında rave hardcore - rave - goa - psy dinledim senelerce sıfır drug ile.

tercumesi:
kafasi kiyak kizlari goturmek icin ayik kafayla gittigin mekanlarda arka plandaki muzige tahammul ettin senelerce.

tercümesi: bi halt bilmeden genel genel sallarım öyle işte. herkes aynı olduğu için.

de tutmadı bilader. seviyorum o müziği. sadece yıllar içinde daha softlaştı dinlediğim tarz o kadar.
Mesaj tarihi:
senin düşünce yapında çok laf yedim de artık atarlanıyorum valla. niye insan müziği sevemio sadece ya =)

hatta çeşitli şeyler kullanan arkadaşların da sorusu "abi kafan güzel değilken bu müzikten keyif alıo musun?" oluodu hep. alkol bile almıodum çünkü evden arkadaşları arabayla toplayan hep ben olduğum, için gittiğim yerde sadece redbull içiodum. (istanbul'da parti için geldiğim zamanlar hariç tabii)

o diil de eskiden ne güzel festivaller olurdu türkiye'de ya. j&b festivalleri misal ne güzeldi.
Mesaj tarihi:

Let the Party Begin ve Tadımlık'ı dinledim. Forumda dönen dramayı bilemem de...

Patitronica event yapalım mı, ilgilenenler varmış, hatta bir Delanoresse vardı ne oldu ona...

Mesaj tarihi:
Sequo said:

bingildak said:

abi kimse terbiyesizliği sevmez ki

herkesin kendine göre bir tepkisi vardır

ama gelip de yapamazsınız edemezsiniz demek farklı bir şey, tehditkar olmaya gerek yok

yapar çünkü biri emin ol

çok işsiz manyak insan var hayatta

ruh hastası falan

bu arada hangi kıza ne mesajına ne eleştirisi yahu karıştırıyosun herhalde

Edemez kanka vallaha edemez. Ederse özür diler.

Esh kankamla gümbette kürt mekanı x-bar da 30 tane kürdü sabahın 5 ine kadar esir etmişliğim var :)

Abi polis gelecek ceza yazacak ne olur kapatalım mekanı diyordu adamlar en son.

Bende çok sarhoştum ama mekanı kapatanın anasını bilmemne yaparım diye bağırıyordum en son :)

Bilmiyorum yine diyorum diyemez.

AHAHAHAHAHAHHAAHAH X-BAR
Mesaj tarihi:
bişey diyim mi. gayet başarılı aga
mal'ın rezalet gitar denemelerine bile şu tepkiler verilmiyor. amatör üretimdir sonuçta

hem zengin hem yakışıklı hem yetenekli hem de kürt diye çekemiyosunuz adamı
Mesaj tarihi:
hoş ben yaptım diye oradan buradan bulduğu .ogg uzantılı senfonileri paylaşan adamların el üstünde tutulduğu yer burası lool. seko gibi içi dışı bir adamlar buraya fazla
Mesaj tarihi:
gene nelere sardin diye bakayim dedim de:

kendimi ritme kaptirmis ve sesi koklemis buldum.

ben cok begendim. nukleer patlamaya girisdeyim su an hepsini siradan geciricim.

tebrikler.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

gene nelere sardin diye bakayim dedim de:

kendimi ritme kaptirmis ve sesi koklemis buldum.

ben cok begendim. nukleer patlamaya girisdeyim su an hepsini siradan geciricim.

tebrikler.

Thank u my great mate
Mesaj tarihi:
https://soundcloud.com/stavroz/stavroz-village-on-the-edge-of-forever-wwwklangextasede

30. dakikadan sonrası bence bu yılın en iyi ritimleri.
bu ayarda yapsana bişiler.
olmadı launchpad le geliyorum bastıralım.
  • Yeni Oluştur...