Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Alexi_Septimus, 10 Ocak 2005 20:28 tarihinde demiş ki: 500 metrelik kedi kesen satanist heykeli istiyoruz. said: Chemical, 10 Ocak 2005 20:29 tarihinde demiş ki: 600 metrelik satanist kesen kedi heykeli istiyoruz. uzun zamandır böyle kahkahalarla güldüğümü hatırlamıyorum yalnız, öldüm bittim resmen :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 valla bu kadar sayfa okumadım hiç. lakin çok gereksiz ve yanlış bi davranış buluyorum. hatta gereksiz olduğundan çok yanlış bi davranış. evet.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Istanbuluma sıçmayın kampanyası.[signature][hline]Simply death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Evet ya sıçmasınlar :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bence çok güzel olur ama zamanı ve yeri mi o tartışılır. ne kadar tutar bilmem ama umarım çok yük bindirmez malum boşa harcicak para yok ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Türkiyede tüm ulaşım sorunları halloldugu, egitim sorunu cözüldügü. Eflasyonun düzeltildigi, banka hortumlanmarını engellemiş oldukları için bu heykeli dikmeye karar vermişler .... Ne guzel hersey yolunda..[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: karakedi, 11 Ocak 2005 17:49 tarihinde demiş ki: çok başarılı bir fikir, kocaman bişi yapılmalı, dünyaya adımızı duyurmak için kesinlikle yapılması gerekiyor. semazende anlam olarak çok başarılı, kocaman bşi yapsınlar ki lafı gecsin sagda solda. amerikadaki özgürlük gibin parisin eyfeli gibin vs. kelimesi kelimesine katılıyorum[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Yapiyolarsa da duzgun ve estetik olmali bence. Dunya capinda sanatcilarimiz, tasarimcilarimiz, mimarlarimiz var, en azindan onlarin bir fikirlerini, kritiklerini almalari lazim. Bunlardan bir kurul olusturulmali. Cirkin bisey olacaksa hic olmasin daha iyi. [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 11 Ocak 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 orası öyle. madem bişey yapıcaklar adam gibi olsun.[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ilk duyduğumda bana da pek gerekli gibi gelmedi ama "bu adamların yaptığı herşey gereksiz ve ne yaparlarsa yapsınlar karşı çıkarım" gibi cevaplar yazmadan önce bir düşündüm: tatilya'yı yapan adam niye yaptı orayı? çocuklara iyilik yapmak için mi yoksa o bölgeyi süslemek için mi?. adam fizibilitesini yaptı.. kaça malolcak, getirisi ne olacak, kaç senede masrafını çıkaracak.. baktı ki karlı çıkacak ve yapmaya karar verdi. bu adamlar da eşşek değil herhalde yapmışlardır fizibilitesini. "ulan halktan topladığımız paralarla gereksiz kocaman bişey dikelim şuraya da boku yesinler biz de rezil olalım bi daha da seçmesinler bizi!!" şeklinde düşünmüyorlardır herhalde.. şöyle düşünün eyfel kulesi yapılmaya karar verildiğinde karşı çıkan olmadı mı sizce? bilmiyorum ama birsürü kişi gereksiz bulmuştur herhalde. ama fransaya kazandırdıklarını bir düşünün. ya da hürriyet heykelinin amerikaya kazandırdıklarını... kısa vadeli düşünüp de sadece o an için cebinden çıkacak paranın hesabını yapan zihniyet memur ve işçi zihniyetidir. hayatı boyunca aynı düzeyde yaşar ve ölür. milletçe bu zihniyeti aşmamız lazım. ama derseniz ki "yapılacak daha önemli şeyler var".. bu konuda da karşı çıkanlara hak veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar