Nefr Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Ben sobelendim, siz kaçın kendinizi kutarın. Feci birşey, çok takdir ettim arkadaşı. Popüler tarama programlarını direk iptal ettiği için (Ad-aware dahil ehe) elinizden birşey gelmiyor. Eğer Explorerınızı açarken yoğun bir yavaşlama yaşıyorsanız büyük ihtimalle aynı durumdayız demektir. Bir çare bilen/bulan varsa bana da söylesin, şu anda bütün ofise yayılmış durumda, ayrıca Moskovadaki tüm acentalarımıza da bulaştırdık. Süfer süfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 hmm!!! benim explorer da yavaş açılıyo gayet.. şimdi bundan edinmiş olmayalım.. olmasın ama ya![hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 sazanlar tıklamasın diye link in kaldırılmasını talep etmekteyim :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 lol Aegean, o symantecin virüs hakkındaki sayfası, dl linki değil ehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bende de felaket bi explorer yavasligi var, acaba bundan mi ki? nasil sileriz?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Arıyorum şu an, şunlara bir bakın isterseniz. Virüsten şüphelenen arkadaşlara önerim şuraya bakmaları; C:WindowsStart MenuProgramsStartup Burada yukarıda verdiğim linkte verilen isimlerden birinde bir exe bulacaksınız büyük ihtimalle, ama silmeye kasmayın boşuna. Bendeki eece.exe ehe, yanımdaki bilgisayarın idfl.exe gibi birşey, belli bir listten random atıyor. http://www.informationweek.com/story/showArticle.jhtml?articleID=10300254 http://www.internetnews.com/ent-news/article.php/2217561 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 hmm listede mcaffee nin exe si yok galiba. o zaman bende sorun çıkmaz heralde ... dimi ?[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki: Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Nefr gel abi icq ya çözelim derdini yeni atlattım virüs tehlikesini sorularını cevaplarım ehe[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Stinger diye bi mini prog çıkarmış mccafee, tavsiye ederim. 12 adet virüse karşı koruma sağlıyor, benimki dahil. Temizlendik ofisç, herkes bir denesin derim iki dakikada dl edip. dl linki ilgili sayfa Arkeyn gelcem icqdan biraz sonra, işler acaip aksadı şu an haliyle. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 cti23.exe die bi program var , Ctrl+alt+del e bastığımda işlemler de gözüküo , ohanzi oldum 54,032KB kullanıo sildim explorer zırt diye açıldı[hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Virüs adı : W32.Bugbear@mm Hasar verebileceği işletim sistemleri : Windows 95, 98, ME, NT, 2000, XP Yayılmaya başladığı tarih : 30 Eylül 2002 Yayılma Şekli : Bilgisayarda bulduğu tüm e-posta adreslerine kendini göndermektedir. Ayrıca kendini ağ paylaşımına açık bilgisayar ve yazıcılara kopyalar. Aynı zamanda bir trajan virüsü olup kullanıcı bilgilerini, saklanan şifreleri, virüsün içinde saklı birkaç e-posta adresine gönderir. Özellikleri : Başlığı: rasgele seçer. Ek dosya boyutu: 50,688 byte. Ek dosyası: sonu .exe, .scr, .pif ile biten çift uzantılı dosyalardan rasgele seçer. Zararları : Bilgisayarda bulduğu tüm e-posta adreslerine kendini göndermektedir. Bulaştığı bilgisayarlarda yetkisiz erişimlere izin verdirebilir. Bilgisayardaki firewall ve antivirüs programlarını kaldırabilir. Kullanıcı bilgilerinizi ve saklanan şifrelerinizi birkaç e-posta adresine gönderebilir. Korunma durumu : Bu özellikleri içeren bir mesaj aldığınızda hemen siliniz. 30.09.2002 tarihli Kaspersky ve Norton antivirus programlarının virus güncellemeleri koruma sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 McAfee 7 bunu temizler derim.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Ceday o değil, o senin söylediğin bugbear, bu onun "yeni sürümü" =] Yeni başladı yayılmaya, "Bugbear.B" bu, sanmıyorum şu anda çok fazla detay olduğunu, Symantec daha birkaç saat önce ekledi sitesine ilgili updatei, McCaffee de işte bugün eklemiş sanırım. O verdiğim linklerde haberler var zaten, şu anda çok ciddi yayılmış durumda. Mutlaka o mini progu indirip kontrol edin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 beyler bu virus $ole bole de benim acayip bi sorunum var, yeni konu acmak istemedim $imdi virus konusu acilmi$ken yazayim. pc de norton son versiyon yuklu update li falan neyse ariyorum tariyorum virus buluyo temizliyorum 5 dakika sonra tekrar virus buluyo tekrar search ettigim de virus bulamiyor ama devamli uyari geliyor "$u bulundu, bu bulundu" $eklinde. systemi nasil temizleyebilirim tamamen? format demeyin nolur:)) kullandigim i$letim sistemi win2k[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 www.ntvmsnbc.com/news/219051.asp[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 herkez bi link vermiş hangisine girersek iyi olacak? e maillerimede bakmıyorum ablamla olan bilgisayar bağlantısınıda kestim ablamda e mailine bakarsa onu dövücem..[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Ben tarattım sonra bitti ne bir mesaj ne birşey yazdı herhalde makine temiz demek.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Eğer eski sürüm (eskiden kastım 1 günden eski ehe) bir program kullandıysan bulamamıştır büyük ihtimalle. Eğer benim verdiğim linki kullandıysan sonunda "x clean files" yazar scanden sonra. Uyarı ve düzeltmeleri zaten kırmızı kırmızı yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar