barbu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 noldu satıldı mı bu ürün? merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Kesin forum dışına satilmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Pasha said: apple storedan full price aldigin her telefon unlocked geliyo. 19'unda telefonum evime gidicek full price t-mobile, 25inde orda olucam, turkcell hattimi takip ss koyarim buraya. kaynak sayilmaz tabi ama yinede fikir olsun. hatta ajax requesti inceleyip koymus biri :) oldu mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Sayılı olarak getirdiğim telefonlar tükendi ilginiz ve trollünüz için teşekkürler. Tekrar getirirsem o günün fiyatı ile tekrar yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 kaça sattın la. ben de getiriyorum normal iphone 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 pardon, esim dogum yapmak uzere o yuzden pek giremiyorum foruma :) evet t-mobile full price calisti turkcell sim ile, verizon full price phone da calisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar