di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Selam, Aldim ben bunu ama kullanmiyorum hic. Ekim 10 gibi Istanbul'a gelicem, varsa alicisi gelirken getireyim. Sifiri 650 lira civarindaymis TR'de. Haliyle yapin teklifinizi, uyarsa ikimize de getireyim gelirken. edit : tek kontroller var yaninda, baska da bi nane yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 yarım karton camel soft + yarım karton parlament soft + 2 tavuk dürüm (dürümler çift) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 eheh olm, aynisini yazip duruyon her yere de herkese yapilmaz bence o. forumun anahtarini elinde tutan keltosu taniyorum, evini de biliyorum, bi sise pimms'e surdururum seni buralardan. keltos dedim diye yapmayabilir gerci ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 vay sen benim kim olduğumu biliyor musun kartı çok hızlı sürülmüş ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 yavrum, gercekten, komik filan da degil, o reklam alani diye yaptiklarin da ayni mesela, yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 di sen onu bana bıraksana geldiğinde. dua fln ederim sana. yemek ısmarlarım bi de. öyle para fln ne ayıp anaaa şakacıklı yazılara ayar geliosa önlem alalım klasjdlaskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Ahah, sen niye tistin olm simdi ? Bence de paranin lafi olmaz bu arada. Haliyle odeyin kurtulun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Hiç oyun yok mu yanında :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Ya oyun tutmuyorum, ya arkadaslardan ya da 2.el alip bitirince degistiriyorum ya da dagitiyorum iste. Yok o yuzden. Cok istiyosaniz surdan alir eklerim yanina 1-2 bisey -> http://uk.webuy.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 kaça satıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Kaca satayim ? 450-500 arasi bisey olur heralde. Alet su bu arada; http://images.esellerpro.com/2451/I/271/842/6/81FfKsSkLoL._SL1500_.jpg Sicak havada fani bol bagiran, en yeni cikan model. Siz bi kere aldiktan sonra geri iade sansiniz yok zira sadece 4 gunlugune orda (Istanbul'da) olcam. Calisir halde, sorunsuz, tertemiz teslim ederim, gerisine karismam. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 kesin bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Sensin bozuk. Tas gibi duruyo sapasaglam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 200 veririm, adanada elden alırım. Ha birde yesilkapili restoranda karışık kebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 200 ben de veririm. ama izmir içi veririm. yanında tavacı recep ustada bir akşam yemeği ısmarlarım o da 100 lira tutuyor. etti mi sana 300? benden bu kadar. teklifim ciddidir. lütfen ciddi satıcılar irtibata geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 200 "kenarda dursun oynarım belki" demek için bile verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 12gblıklar çok sıkıntılı diyorlar oyun oynarken falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 aha balta geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 lüt-fen sıfırı 520 liraya almıştım 5 ay önce. sonra kızıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 super slimlerde hiç bir sorun yok evde kendi başınızıa kolay şekilde istediğiniz hdd i takabilirsin. içini acmadan yan taraftan socket gibi yapmışlar. tek sıkıntı jailbreak zorlugu. cobra ode taktırıyorsunuz 300 küsür maliyeti var ama alet coztlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 spompas haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 spompas said: super slimlerde hiç bir sorun yok evde kendi başınızıa kolay şekilde istediğiniz hdd i takabilirsin. içini acmadan yan taraftan socket gibi yapmışlar. tek sıkıntı jailbreak zorlugu. cobra ode taktırıyorsunuz 300 küsür maliyeti var ama alet coztlayabilir. aaa bunu alıp yanına 1tb disk takabilio muyum? iyiymiş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 4 varken 3ünü napcan? Iphone 6 çıkmmışken 5 almak gibi bişey bu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ucuza bulursam koyarım kenara. zaten ps napcam pc varken esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 4 için biraz daha zaman lazım ya. Hem oyunları çok pahalı, hem de sayıca az. 3'te exc oynanmamış oyunları oynamak için almaya değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar