SbNN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Size klüplerimizin ilgilendiği bikaç futbolcu ismi vereyim... Bjk----> Basinas(Panathinaikos) Fb---> Dindane(Anderlecht) Gs---> Pleşan(Craiova-Rom.) Stoica(Club Brugge) Ts---> Felipe Bu kadar...[signature][hline]Şok!Şok! NoelBaba'nın tam ve en açık anlamını almak için buraya tıklayın!!! Lan ben çok ince ve derin bi insanım , çok çeşit anlamlara sahibim yandaki linke tıklayın ne olduğuma ne anlama geldiğime bakın bakmazsanız küserim...BAKIN LANN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 basinas gibi türkiyede tonla futbolcu var. hatta elimizde onun yerine ümit aydın var. gereksiz olur alınması. iişalahta alınmaz[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 konyaspor - alper(1 senede 5, 6 ayda 3 takim degistirdi cok istikrarli bi adam heh) malatya-bolic(yunus felan satilacakmis sanirim) konyaspor, ronaldo ve balici alabilirmis.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: _NoelBaba_, 29 Aralık 2004 17:16 tarihinde demiş ki: Size klüplerimizin ilgilendiği bikaç futbolcu ismi vereyim... Bjk----> Basinas(Panathinaikos) Fb---> Dindane(Anderlecht) Gs---> Pleşan(Craiova-Rom.) Stoica(Club Brugge) Ts---> Felipe Bu kadar... patosun mesajıyla dikkatimiz çekiyor tabii olay. türkiyedeki klüp sayımız yazıyla 4 arkadaşlar.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 oha trabzonspor felipe'yi alınsın oturur ağlarım[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 gökdenizimi kesecek felipe hüseyin'imi. felipe'yi naapcak allah aşkına trabzon? hayır felipe iyi oyuncu ama trabzona lazım değil bence.[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 fistan, şenol güneş felipeyi sağ açık veya ön libero oynatmıycaksa , felipe trabzonsporda oynar. thijs in yerine düşünülüyor sanırım.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 thijs sağ bek değil mi ya? gökdeniz orta sahada serbest oynuyo hüseyinde ortanın ortasında gözümle gördüm antalya maçında :P[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 thijs i gönderme sebebi orta saha elemanıyken sağ bek gibi davranması demekki :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ahah bi espri yapasım geldi dur. fener rüştüyü alıyomuş barça'dan rüştü santrafor gibi davranıyomuş falan :P[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 avrupa'da bildiğiniz transfer varsada bu topic aracılığıyla yazın,chelsea'de ara dönemde transfer yapmayacakmış ilginç :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 gokdeniz cogu macta fatihin yaninda forvet olarak basladi, macin durumuna gore, yerleri degisti.. tiiiss , oyun kurucu gibi oynadi hep orta sahada huseyin ile beraber, bence trabzona tam oturur felipe tiiss in yerine[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 hoba avrupadaki transferleri yazalım ya evet evet. Marek Jankulovski : Udinese-> Milan[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 abi ben size bi güzellik yapayım mı? topic büyümesin spoiler içine yazayım. Transfer dedikoduları tüm avrupadaki spoiler içinde. [spo1=Transfer Dedikoduları]isim mevki takımı almak isteyen takım şeklinde Green GK Norwich Arsenal Jaaskelainen GK Bolton Arsenal Ramos DF Sevilla Arsenal Beattie FW Southampton Aston Villa Keane FW Tottenham Aston Villa Nonda FW Monaco Atletico Madrid Petrov MF Wolfsburg Atletico Madrid Anelka FW Manchester City Barcelona Edu MF Arsenal Barcelona Carew FW Besiktas Barcelona Robert MF Newcastle Barcelona Tacchinardi MF Juventus Barcelona Lassissi DF Out of contract Bastia Petrov MF Wolfsburg Bayern Munich Leon MF Real Madrid Bielefeld Magnusson DF Trellborgs Bielefeld Blake FW Burnley Birmingham Hartson FW Celtic Blackburn Savage MF Birmingham Blackburn Blake FW Burnley Birmingham Etherington MF West Ham Birmingham Benayoun MF Santander Bolton Bulkyin FW Dinamo Moscow Bolton Nonda FW Monaco Bremen Sorondo DF Inter Cagliari Webber FW Watford Charlton Robinho FW Santos Chelsea Defoe FW Tottenham Chelsea Yahiaoui DF Marseille Chelsea Robert MF Newcastle Deportivo Beattie FW Southampton Everton Yakubu FW Portsmouth Everton Giannichedda MF Lazio Fiorentina Ledesma MF Chievo Fiorentina Baptista GK Setubal Fulham Cesar GK Flamengo Inter Kompany DF Anderlecht Inter Dacourt MF Roma Inter Maxwell DF Ajax Inter Chivu DF Roma Juventus Maxwell DF Ajax Juventus Nonda FW Monaco Juvetus Carlson GK Leeds Liverpool Coloccini DF Milan Liverpool Morientes FW Real Madrid Liverpool Robert MF Newcastle Liverpool Villa FW Zaragoza Liverpool Yakubu FW Portsmouth Liverpool Paulinho FW Juventude Livorno Joao Paulo FW Servette Malaga Ljuboja FW PSG Malaga Gravesen MF Everton Manchester United Jaaskelainen GK Bolton Manchester United Ramos DF Sevilla Manchester United Schwarzer GK Middlesbrough Manchester United van der Sar GK Fulham Manchester United Merino MF Servette Marseille Robert MF Newcastle Marseille Maoulida FW Rennes Metz Faye MF Portsmouth Middlesbrough Kompany DF Anderlecht Milan Gravesen MF Everton Milan Gilardino FW Parma Milan Chivu DF Roma Milan Lehmann GK Arsenal Monchengladbach Moore DF Rangers Monchengladbach Sonck FW Ajax Monchengladbach Morientes FW Real Madrid Monaco Beattie FW Southampton Newcastle Boumsong DF Rangers Newcastle Distin DF Manchester City Newcastle Morientes FW Real Madrid Newcastle Beattie FW Southampton Newcastle Blake FW Burnley Norwich Semak MF CSKA Moscow PSG Cole DF Arsenal Real Madrid Edu MF Arsenal Real Madrid Lauren DF Arsenal Real Madrid Joaquin MF Betis Real Madrid Mascherano MF River Plate Real Madrid Pedretti MF Marseille Real Madrid van Bommel MF PSV Real Madrid Robinho FW Santos Real Madrid Cristiano Zanetti MF Inter Roma Kily Gonzalez MF Inter Roma Alvarez DF Santander Rostock Recoba FW Inter Sampdoria Ameobi FW Newcastle Southampton Bramble DF Newcastle Southampton Petrov MF Wolfsburg Stuttgart Pennant MF Arsenal Tottenham van Bommel MF PSV Tottenham Wilhelmsson MF Anderlecht Tottenham Robert MF Newcastle Valencia [/spo][signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Bojan Djordjic Man Utd ------> Rangers Ayrıca Liverpool Aimar ile Morientes e kancayı taktı[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Gravesen'de bu performansıyla iyi bi takıma gider ne transfer dedikoduları varmışta haberimiz yokmuş[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Gravesen'in hakkı zaten iyi bir takıma gitmek. Onun dışında Mcfadden'ı falanda bir alan çıkar diye düşünmüştüm.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bu arada çok önemli birşeyi düzelteyim felipe sol bektir aslında yani galatasaray'a gelmeden önce öyleydi şu an öyle mi bilmiyorum[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 evet gs'ye gelmeden önceki sezonun cm oyununda d/m-l idi.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 oha sol bek?[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 galatasaraya geldi adam bozuldu sol bekliği kalmadı şimdi orta sahanın göbeğinde yavuşaklık yapıyor ehuehe. felipe nası sol bek ya? adam koşmuyor diye imparatore göndermedimi onu? antremanlarda cordobada forvet oynuyo.[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 abi adriano yaşlansın da gelsin bir an önce asıl[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: RamsesII, 30 Aralık 2004 18:07 tarihinde demiş ki: Gravesen'in hakkı zaten iyi bir takıma gitmek. Onun dışında Mcfadden'ı falanda bir alan çıkar diye düşünmüştüm. bu arada everton ingiltere liginde 4. :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- 2005 teki en kötü gününüzün 2004 teki en iyi gününüzden çoook daha mutlu , sağlıklı , sevinçli vesaire vesaire geçmesi dileğiyle. [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 everton 4. olunca üst düzey bi takım mı oluyo everton? yo sezon başında küme düşecek dendi sürpriz yaptı. seneye değil bu senenin sonlarına dogru everton çöker ilk 10 da zor bitirir benim görüşüm[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Newcastle Boumsong ile Babayaro yu aldı[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar