RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 aradım ama bulamadım, açılmamış heralde daha önce. güzel bi dizi, severek izliyoruz. dewey'e bayılıyoruz. bugünkü bölüm özellikle güzel, şuanda reklam arasında. seyretmeyenler tekrarını kaçırmasın. seinfeld + malcolm süper geldi bünyeye.[signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 bence de ikisi güzel oluyor pazartesi akşamları[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 hehe bugunku bolumunde arabayı calıyolar ... Cocuklarda mangınıc yapıyo flm di mi ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 bayiliyorum! kesinlikle basrol malcolm degil annesi bu arada. nasil bir insan hala kavrayamadim :) control maniac freak diyordu polis bir onceki bolumde kendisine. malcolm i oynayan Frankie Muniz in Porsche Speedster i varmis. Punk'd in ilk bolumunde kandirdilar cocugu arabasi calindi diye, yuregine iniyordu. :) Malcolm+boston public te muhtesem oluyor. tavsiye ederim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 12 January 2004 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 İnanılmaz komik bir dizi tekkelimeyle. Annesinin çocukları bu kadar iyi tanıyor olması konusu süper işlenmiş.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Dünki bölüm beni yardı. İneklerin intikamı olayı bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 RELOAD RELOAD! surrender.. bizim onurluca teslim olmamıza izin vermmişlerdi... fireeeeee(heheh on tarafının ıng. sını yazmaya kastıramadım, hatırlayamadımda) cok guzel bır dızı... dewey'ı sevenler ıcın kacıncı sezon bılmıyorum ama malcolmun lıseye basladıgı sezonun ılk bolumunu sakın ama sakın kacırmayın :) super bısey efsanae[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 dewey favori adamım ya. annesinden oyuncak istediği, sonra annesinin işten atıldığı bi bölüm vardı. herşeyi bi normal gözden, bi dewey'nin gözünden göstermişti bi süreı. acaip gülmüştüm. televizyon seyrediyo, hava durumu gibi bişey var adamın teki bişeyler anlatıyo, dewey bakıyo "bla bla blalbalbalba" gibi şeyler duyuyo.. ahahah çok güzeldi ya. deweeeeey[signature][hline]improper dancing in the middle of the street [Bu mesaj RogueNoir tarafından 13 January 2004 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Ben bu dizinin zamanında değerini anlamamışım. Ama harbiden tek kelimeyle bir dahiyanelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 dewey nin dansı muhteşemdi dün geceki bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 hastasıyım dewey'nin, evlat edinicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 dewey iki bolumdur diziyi aldi goturdu..[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 yanlız Francis , bakıcı kızın zayıf halini görünce kalbi nasıl dayanacak hala meraktayım :)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 ben bi tek francis'e uzuldum dunku bolumde ehhe .. bi de cukura du$me olayı yardı beni ahah[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: mexinth, 18 February 2004 03:19 tarihinde demiş ki: yanlız Francis , bakıcı kızın zayıf halini görünce kalbi nasıl dayanacak hala meraktayım :) öyle bişey olucakmı acaba ilerki bölümlerde, ben de merak ettim[signature][hline]vote Quimby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: Absolut, 12 Ocak 2004 20:41 tarihinde demiş ki: İnanılmaz komik bir dizi tekkelimeyle. Annesinin çocukları bu kadar iyi tanıyor olması konusu süper işlenmiş. +1 ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 heh bugünkü bölüm cidden güzeldi ama başka bi bölüm vardı 1 buçuk-2 ay önce falan anneleri trafik cezası alıyo,ama itiraz etmek istiyo fln ben asla yanılmam diyo heh o bölümün sonunda dewey süperdi ya:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 of o bölümde dewey beni koparmıştı "you get it!" acayip güzel bir son yapmışlardı orda, dewey'nin godfather tiplemesi kaçırılmazdı bencede. Ama bu bölümde bence çok güzeldi, 2 ayrı senaryo gerçekleşiyor sliding doors hesabı, başta iyi gözüken sonu kötü biten oluyor, kötü gözükense malcolm için bomba bitiyor, ama dewey süper oynuyor bu yaşıyla takdir etmek lazım.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Dünkü bölüm süperdi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ba yi li yo rum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 seinfeld'i saymazsak bu dönem en favori cnbce dizim. sonra scrubs geliyo. son bölümün başındaki kalemleri tavana yapıştırma olayı eğlenceli bişeye benziyodu. delikli tavan bulursam deniycem. biraz imkansız gözüküyo ama[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyria Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 favorilerimden bir tanesi..:) Anneye bayılıyorum. Bu ulvi görevi nasıl da başarıyla götürmüş:) Aynı gün içerisinde gece aynı izlediğim bölümü tekrar seyrettiğim oluyor...[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 dewey rullaz! ben bunu bilir bunu söylerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 alla alla böle harika bi dizi hakkında konuşulmazmı yaw? upliim scrubs falan hikaye malcolm'ın yanında:D[scrubs'da süper alınmasın fanlar][signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 muhtesemdi bu bolum. dewey'e hastayim zaten, nasil bir cocuktur bu =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar