Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malcolm in the Middle

RogueNoir

Öne çıkan mesajlar

aradım ama bulamadım, açılmamış heralde daha önce. güzel bi dizi, severek izliyoruz. dewey'e bayılıyoruz.

bugünkü bölüm özellikle güzel, şuanda reklam arasında. seyretmeyenler tekrarını kaçırmasın. seinfeld + malcolm süper geldi bünyeye.[signature][hline]improper dancing in the middle of the street
Sosyal ağlarda paylaş

hehe bugunku bolumunde arabayı calıyolar ... Cocuklarda mangınıc yapıyo flm di mi ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bayiliyorum! kesinlikle basrol malcolm degil annesi bu arada. nasil bir insan hala kavrayamadim :) control maniac freak diyordu polis bir onceki bolumde kendisine.

malcolm i oynayan Frankie Muniz in Porsche Speedster i varmis. Punk'd in ilk bolumunde kandirdilar cocugu arabasi calindi diye, yuregine iniyordu. :)

Malcolm+boston public te muhtesem oluyor. tavsiye ederim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 12 January 2004 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

RELOAD RELOAD!

surrender..
bizim onurluca teslim olmamıza izin vermmişlerdi... fireeeeee(heheh on tarafının ıng. sını yazmaya kastıramadım, hatırlayamadımda)

cok guzel bır dızı... dewey'ı sevenler ıcın kacıncı sezon bılmıyorum ama malcolmun lıseye basladıgı sezonun ılk bolumunu sakın ama sakın kacırmayın :) super bısey efsanae[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Wisdom, clear my eyes.
Honor, guide my step.
Passion, fire my heart.
Darkness, hide my fear.
Life, be my shield.
Sosyal ağlarda paylaş

dewey favori adamım ya.
annesinden oyuncak istediği, sonra annesinin işten atıldığı bi bölüm vardı. herşeyi bi normal gözden, bi dewey'nin gözünden göstermişti bi süreı. acaip gülmüştüm.
televizyon seyrediyo, hava durumu gibi bişey var adamın teki bişeyler anlatıyo, dewey bakıyo "bla bla blalbalbalba" gibi şeyler duyuyo.. ahahah çok güzeldi ya.

deweeeeey[signature][hline]improper dancing in the middle of the street

[Bu mesaj RogueNoir tarafından 13 January 2004 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ben bi tek francis'e uzuldum dunku bolumde ehhe .. bi de cukura du$me olayı yardı beni ahah[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
heh bugünkü bölüm cidden güzeldi
ama başka bi bölüm vardı 1 buçuk-2 ay önce falan
anneleri trafik cezası alıyo,ama itiraz etmek istiyo fln ben asla yanılmam diyo
heh o bölümün sonunda dewey süperdi ya:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Sosyal ağlarda paylaş

of o bölümde dewey beni koparmıştı

"you get it!" acayip güzel bir son yapmışlardı orda, dewey'nin godfather tiplemesi kaçırılmazdı bencede.

Ama bu bölümde bence çok güzeldi, 2 ayrı senaryo gerçekleşiyor sliding doors hesabı, başta iyi gözüken sonu kötü biten oluyor, kötü gözükense malcolm için bomba bitiyor,
ama dewey süper oynuyor bu yaşıyla takdir etmek lazım.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...