kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ya sizde beni kürtmü sandınız asal sayıları hralde biliyoz lol :) sadece 1 e ve kendine bölünenilen sayılara denir eheh[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) [Bu mesaj kermit_frog tarafından 06 June 2003 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 oke prd ağız alışkanlığı[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Ekok'un tersi i$te...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 matematıkmı? ıyyyyyyyyy[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Simofle, 06 June 2003 15:49 tarihinde demiş ki: matematıkmı? ıyyyyyyyyy[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- öss de ıyy dedirtmiyolar :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar