Cute Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Beyler selam, optimus tech.li y570 model bir laptopun var ve arada gaming için kullanıyordum ancak makinaya formattan sonra gt555m kartım code 43 hatası vermeye başladı.(optimus tuş ışığı açık hep yanıyor ) Forumladım baya ve bir çok kişi 2 yıl genel kullanımdan sonra bu tip sorunla karşılaşmış, şu sıralar alım gücüm düşük aleti kurtarmam lazım. Ekran kartına Hard reset,format, bir kaç farklı driver kurmayı denedim olmuyor. *Driver kurarken ekran kartını görüyor. *Sadece format attım bu hale geldi (Windows sistem dosyalarınıda silerek attım önceden yapmıyordum böyle ) *Başka ibnelik yapmadım, zorlama overclock vs.. Şu işi çözebilecek servis yada arkadaş var mı acaba, hesaplaşırız.Aleti kurtarabilirmiyiz yoksa gg mi diyim...demeyim yollardayım aleti kurtarak yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 "It's sad to say that Code 43 is most likely hardware failure thus your GT 555M is dead" denmiş ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Aynen deniyorda cihaz çalışıyor açıp ölçüm falan yaptım, başka bir birşey var ama ne nvidia ne lenovodan uzun süredir açıklama bildiğin kulak üstüne yatıyorlar, kullanıcı olarak ıızdığım nokta bu... INF editli bir driver ile hayata döndüren gördüm ama DELL mx14 modelinde a8 bios kurup yapmış üstüne. Bir kaç ödeme altına girdiğimden yenisi çekemeyeceğim öbür yaz başına kadar bildiğin limon oldu :) Anlayan çıkarsa yollayacağım makinayı :S :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Linux kur.Üstüne steam kur oradan oyun dene işte.Belki oradaki driverlar daha stabil çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar