schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 arkadaslar bu oyun bildiniz gibi super bir oyun ama hicbirsekilde oynayamiyorum oyun icin sistemim yeterli tek kuskulandiim yer ekran karti idi ge force 2 mx 440 ama readme de okudum ki ge force 2 ve uzeri calistirirmis ram falanda 256 ddr yani ramde yetiyor hersey yetiyor ama oyuna giriyorum yeni oyun diyorum haritayi lood ederken initializing diyor ve windowsa donuyor windowsta cok yavasliyor bir cozum bileniniz var mi[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ayrica eklemeyide unuttum ekran karti driverinin son surumunu indir dediler onuda indirdim yukledim ama olmadi[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 hadi ama ya anlayan bi allahin kulu yok mu[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ekran karti driverlarinin son surumunu degil bi oncekini yukle ben eve onlinei son driverlar ile calistiramamistim ama bi oncekini yukledigimde calismisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 birsey deiscegini sanmiyorum da birde ge force2 nin son surumu dediim bende 52.22 vardi eski bir surumu gittim demin 61.77 indirdim olmadi bir oncekini nerden bulucam hicbir fikrim yok adamlarda bir site yapmis labirent gibi sirf bir sayfayi worde doktugun zaman 20 sayfa dokuman var ise bak[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bütün Nvidia sürücüleri[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bole sorunlar oluyor oyundan oyuna,ornek olarak gta3 icin yukledigim driver black&white a uymuyordu.her seferinde driverları degistirip duruyordum.sonunda cift donanım acmakla rahatladım. sabır diyim :([signature][hline]Icq=212-213-215 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 güzel olmuş.. trgamer'da gördüm. trgamer yanlız biraz screenshot olayını abartmış, yüz küsürlü birşeyler :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 54) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 dayanamadım bende aldım.cok sevdim.sirin olmus :P[signature][hline]Icq=212-213-215 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ya ben oyuna girmeyi basardim basarmasina benim gibi olanlara nasil yaptiimi soyliyim renk kalitesini 32 bitten cikardim 16 bite indirdim oyuna giriyorum ama bu seferde canı istedii zaman gene windowsa donuyor yada reset atiyor oyundayim kaydetmek istiyorum gene oyundan atiyor ne bicim istir yaa[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 rollercoaster tycoon 3 screen shotlari icin..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 59) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ben begenmedim sahsen 1 kere oynadim ciktim 1 kadar hic biri guzel olmadi bence[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 lan ben netten yükledim rct 3 ü , rct 2 çıktı deliricem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Benimde bitecek dl az sonra bakalım nasılmıs.Bu arada emule'den cekıyorum ınsallah benımkıde fakle cıkmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bende emule den yüklemistim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 azmo buglidan kastin nedir nasil bir bug birde nerden indiricegimi biliyormusun[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 2yi zevkle oynamıştım bu ondan daha güzel ama az çok aynısı olduğu için çabuk sıktı beni[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ya 2d yapsalarmış keşke off benmi zevk alamıyorum artık oyunlardan anlamıyorum, çoğu yeni oyun zevk vermiyo bana fazla artık yaa sorun bendemi ????[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Güzel olmamış bence. RCT 2 yi oynasan daha fazla zevk alırsın bence.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ben sevemedim, oyun motoru hoşuma gitmedi, ısınamadım. neyin ne olduğu belli olmalı tycoonlarda, bi de mümkünse grid kullansınlar[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 arcane e katiliyorum bende nedense 1 deki kadar hicbirinden zevk almadim 3 ozellikle cok kotu olmus gibi geldi bana[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar