JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Bi süredir sardım bu oyuna da, başlarken hardcore seasonal 70 level demon hunter yaptım, sonra ölürsem boşa gidicek diye vazgeçtim, Softcore level 70 wizard yaptım normal zorlukta başladım, ama moblar kolay öldükçe master'a kadar cıktım, 70 olduktan sonra 15-20 tane bounty yaptım, 1-2 upgrade yapan item geldi ama, sabahtan beri t1 rift farmlıyorum, kadala dahil hiç upg yapabileceğim bişey düşmüyo, t2 deniyim dedim baya zorlanıyorum ve ağzımı kırıyolar, paragon level 27 oldu, yeşil-legendary item planları düşüyo, amaç onları düşürüp item mi yapmak, böyle giderse bırakıcam gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Adam gibi bir party ile daha yüksek torment seviyeleri farmla. Özellike 4 ve üstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 noob sorusu incoming; benim lvl 64 paragon 43 barbar var, 165k dmg 700k health fln, bu arkadaş lvl 70 olunca kaç dmg ve hp de 4 ve üstü yapabilir hale gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 1m+ dmg, 500k+ hp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 oktygg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar