Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 donanıma açmıyorum kimse bi tarafına sallamıyo orda ben konu açtıgım zaman bana karşı alınmış bi tavır var sanıyorum neyse asdfkj. laptop ışığı kendi kendine açılıp kapanıyo mesela wowu açıyorum kendi kenidne kısılıyo paticiği açıyorum yavaş yavaş aydınlanmaya alıyo. kendi kendine dinamik aydınlatmayamı geçiyo nedir bu bunu nası kapatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ayarlardan kapatabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 srsly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 güç yönetimini değiştiriyordur. wow'u açınca yüksek performansa geliyordur, explorer'ı açınca dengeliye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 donanımda da yardımcı olmaya çalışanlara böle cevap atıyosan ondan gelmiyodur cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar