Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkada_lar eq2'nin grafikler adamlar bomba wowa baslama bunu al diyen var mi?


AtarDamar

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaslar forumdaki ssleri görünce wowa saygim kalmadi denilebilir wowda balikci olucaktim ama muazzam bir oyunmu_ eq2.

Fakat beni yaniltan wowun cok taraftari olmasi çok insan rabet ediyor met ediyor diye bende wowu bekliyordum ama suan bir çikmaza girdim makinam saglam ddr2.Tavsiyelerini bekliyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de ayni senin gibi çikmazdayim ama wow u gördüm max lvl 60 biraz kasarsan 2 aydan önce lvl 60 olabiliyomussun veya lvl 60 dan sonra dogal oalrak sikiliyosun ama farkt etmez ben grafklerini beyenmedim player modelemesi çok kötü bencee ayaklari adamlarin gövdesinden büyük zipliya zipliya yürüyoyolar yani söyle durupda charina söyle bi bakip heyt be karizmaya bak diyemiyosun cizgi film gibi ben beyenemedim tabi benim görüsüm simdiden oyundan sikilmaya basliyan insanlar gördüm:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben eq2 yi almadan önce sıkı bir wow taraftarıydım. şu an eq2'yi aldım ve durumumdan çok memnunum. öncelikle söylemek istediğim Türkler eq2'de çok kaliteli bir oluşum içinde toplanmış bulunmakta- alaturqua.
şimdi eq2 nin nesi güzel wow u niye tercih etmiyip bunu alıyım dersen şunları söyleyebilirim.

*öncelikle görüyorum ki artisan-crafterlıkla ilgin var. Eq2'nin crafting sistemi çok gelişmiş ve eğlenceli.wow ile karşılaştırılamayacak kadar gelişmiş.
*housing var.
*grafikler tek kelimeyle "üstün"
*(ekleme) roleplaying'e yönelik çok hoş özellikler var.(şu an iki tanede rp preferred server var)

bunlar şu an için aklıma gelen beni oyuna çeken şeyler. dahasını aklına gelen eklesin :) Wow'u sadece pvp yapmaktan zevk alıyorsan tavsiye ederim çünkü oyunun diğer yönlerden zamanın gerisinde kaldığını düşünüyorum.

[Bu mesaj ermynorac tarafından 01 Ocak 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benım anlamadıım eq2 oynamakla single player oyun oynamak arasındakı fark?yane tabe benım gorusum bu pwp olmadan ne zevk verırkı[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım eq2 de solo çok az. bu yüzden her zaman grup halinde hareket ediyorsun ki benim hiç bir oyunda görmediğim kadar iletişim getiriyor oyuna. birlikte güçlü bir mob u indirmenin zevki çok büyük. oynamadan karar vermemek lazım. burda eq2 koruyucusu olmak istemiyorum ama hakkının da yenilmesini istemem tabi.

hani hep diyorsunuz ya mmorpg de grafik herşey değildir diye ben de pvp herşey değildir diyim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sawer, 02 Ocak 2005 02:29 tarihinde demiş ki:
benım anlamadıım eq2 oynamakla single player oyun oynamak arasındakı fark?yane tabe benım gorusum bu pwp olmadan ne zevk verırkı


sana sadece gülüyorum bu oyunu solo oynıyamazsın.Ne ilerliye bilirsin , nede oyundan zevk alabilirsin.Oyun tamamen Grouplaşmaya yönelik acaip zevkli bi oyun :)

illede pvp diyenler için ise pvp serverları için çalışmaların yapıldıgını soyluyorlar...[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sawer, 02 Ocak 2005 02:29 tarihinde demiş ki:
benım anlamadıım eq2 oynamakla single player oyun oynamak arasındakı fark?yane tabe benım gorusum bu pwp olmadan ne zevk verırkı


öncelikle pwp'nin ne olduğunu bilmiyorum ama pvp'den bahsediyosan o bir tercih meselesidir

single player oyunlarda bilmemkaç yüz tane senin gibi insanla bir raide gidip bir problemi çözmeye çalıştığın bir tür yoktur, ya da böyle bir single player oyun yoktur[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pvp yapmak istemiyorum pvpyi diğer mmorpglerde yeteri kadar tattım ve charımı sattım adı şanı sayılır bir chardı.Beni etkileyen grafik ve mob demişsiniz monster oluyor heralde tarifsiz görüntüler var gerçekden en yakın zamanda aranızdayım arkadaşlar.Uyruğum tc dinim islam.Teşşekürler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SS lere bakıp aldanma sakın ve ne kadar güzel bir makinen olursa olsun o ss ler gibi oynayabileceğini zannetme.
Birliktelik,sohbet(tabi bizde var başkalarını bilmiyorum-alaturqua),eğlence,dayanışma,item çeşitliliği,aşmış crafting,çok iyi quest sistemi vs vs vs dersen kesinlikle eq.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dreagloth, 02 Ocak 2005 17:13 tarihinde demiş ki:
SS lere bakıp aldanma sakın ve ne kadar güzel bir makinen olursa olsun o ss ler gibi oynayabileceğini zannetme.


niye oynayamasın ki? arkadaşımın bilgisayarında (p4 2.4 1024 mb ram 9800 128 mb) gördüğüm görüntüler bir filmi andırıyordu.

[Bu mesaj Lott_Ifock tarafından 02 Ocak 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tamam yine de iyi görüntüler elde edebilir o makine ile ama SSlerdekinin yanına yaklaşamıyor malesef

SSler o bakımdan çok yanıltıcı (en azından SOE'dekiler)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

peki soedekiler nasıl alıyor o görüntüleri bende ddr2 var ama psix ekran kartı bekliyorum 512mb olanlardan işlemci ve anakartı intel alıcam o ekran kartı cıktıgında sslerden ötesi grafik yoktur heralde bir oyunda[signature][hline]Ben Adamı Bi Tokatta Deviririm Çünkü Ben Normal Değilim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AtarDamar, 03 Ocak 2005 14:17 tarihinde demiş ki:
peki soedekiler nasıl alıyor o görüntüleri bende ddr2 var ama psix ekran kartı bekliyorum 512mb olanlardan işlemci ve anakartı intel alıcam o ekran kartı cıktıgında sslerden ötesi grafik yoktur heralde bir oyunda


SOEdekilerin bizim bildiğimiz anlamda pc kullanmadıklarına eminim :D
yani benim gibi gidip yazıcıoğlundan almak yerine özel grafik işlemcileri kullanmasalar zaten oyunu bu aşamaya getiremezlerdi, çünkü oyun için çalışmalara başladıklarında zaten şu anda piyasada olan 256 mb ekran kartlarını bırakın 128ler bile yoktu yanlış hatırlamıyosam ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Grafikler balanced ayarında gayet muhteşem.
3.0 işlemci x800xl 1gb+ ram ile gayet rahat oynatır balancedı bence...
Wowdaki grafiklerde tek sorun modelleme olsa keşke :)
neyse bi ara şöyle güzel bi spell cast ederken yanımda wispimle birlikte bir poz atam :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Akrabama sipariş verdim dört gözle beklediğm wow u herkes bişi diyor şöyle güzel böyle güzel geldikten sonra büyük bir hevesle harıl harıl wow oynamaya devam ettim 2 gün , Everquest2 aldığını bildiğim arkadaşa hava atmak için aldım dvdsini gittim arkadaşıma, install ettik oda heveslendi abi nasıl filan dedi bende işte şöle grafik böle ortam vs anlatıyorum tabi neyse uzatmayayım kurulum bitti girdik benim acc y le oyuna yarım saat filan oynadık benim merakla bakan arkadaşım suratını ekşitmeye başladı ne oldu dedim bi dakka dedi :
everquesti açtı , şok oldum resmen ben hava atayım diye wow götürmüştüm ama ekrana bakarken wow dvd sini kıracaktım az kaldı, arkadaşa bak şöle dansedilyor diye göstermiştim bi açtı bi sürü mimik hareket adamın yüzü bile değişiyor , ne oyunda ki karakterler nede yaratıklar eq2 dekinin yanına bile yaklaşamıyor, wowdaki herşey sanki birer kütükden oluşturulmuş gibi kütük kurt , kütük büyücü , kütük zıplayan karakter.
seslerden bahsetmeyeyim bile hööööö hoooooooo çaat çuut diye hep efekler + synth ile yapılmış müzikler wowda
everquest te anladığım kadarıyla müzikler hem daha çok hem daha güzel orkestra çalmış galiba, bide yaratıklar bile değişik değişik sesler çıkarıyor.
Oyunun zevkide ayrıca farklı everquest seyrederken bile ağzım sulandı , wow daki görevler herşey basma kalıp, iki üç güçlü sınıf var diğerlerinin pek şansı yok gerçektende, eh pvp de adamlar toparlamış herşeyi grup olmuşlar bekliyorlar gördüklerini kesiyorlar zaten anca kaçmaya çalışıyorsun, totemin warrior un filan hiç şansı yok zaten
valla a-z ye everquest daha iyi şimdi eq2 im gelene kadar wow oynamaya devam edeceğim sonra direk acc iptal
sadece grafik değil yani herşey daha iyi everquest te.
zevkler tabi tartışılmazda everquest daha iyi her bakımdan oda tartışılmaz akıllı mantıklı olan için. (arkadaşda oynuyoruz everquest devamlı wow açasım bile gelmiyor açıkcası, sınavlara hiç çalışmadık sabaha kadar everquest oynuyoruz)
aynı makinada everquest2 wowdan çoook daha iyi gözüküyor ayrıca bazı arkadaşlar görmeden konuşuyor galiba
amd - ati 9800 - 1 gb ram sistem
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok dikkat etmedim ama bir kaç sefer sanki commonlands de gördüğüm orcların bazıları kısa bazıları uzun boyluydu. yükleme resimlerinde de bazı yaratıkların farklı yüz şekilleri gösteriliyor sanırım bütün yaratıklar aynı yarattığımız karakterlerinki gibi farklı boyuları,yüzleri..vsvs var ve bunlar randomize oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cashar, 06 Ocak 2005 16:33 tarihinde demiş ki:
runnyeye.everquest2.com :)

NPC lerin seslendirmesinede bayılıorum ben :))
Freeport militia houseun dışında deli bi kerra hatun var şarkı söyliyen. İlk karşılaştığımda yerimden fırlamıştım :)


west freeportun commonlands çıkışında salatalık satan ogre yi herkez görmüştür heralde Bombaa sanırım.. favorim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...