madjai Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 yaw turk imperiallar hangi sunucuda nerdesiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 eclipse sunucusunda dantooine mining outpostta R.I.P veya Omans taglı oyuncu ara. mopta bulamazsan shuttle a binip Hi'lal şehrine gel.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 eh çoğunluk corbantiste ama. dantooine ykaınşehiride bi dene ama türk rebel yok orda nerdeyse orasıda ayrı :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sith Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ben imperial pilotum gel istersen naboo theed spaceport'a beklerim oyundaki nickim Hellscream unutma ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 yeni konu acmak istemedim burdan sorayim :) pilot olunca baska hic bisi olamiyo muyuz misal ben master bh im gidip master pilot(sacma oldu :) ) olamaz mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Master Pilot olmak icin skillpoint harcamana gerek yok o yuzden 250 skillpointin ile istedigin template'i yap, pilot ustune bedavadan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Pilotluk için aha tüm soruların yanıtı burda var.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 hi'lal de dantooinde mi? bu arada aclipse sunucusu nasıl? amerika mı? 512 ramim var kasma yapmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 dantooine de 512 ile kasmaz ama corellia veya naboo ya gidersen baya kasar 1 yap sen onu 1[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Darth Vader için de Türk diyolar, bilemicem[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Rip veya Omanstan oynuyan player kaldi mi hakkaten Hilal ghost city gibi resmen..[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Penthesilea Darth Vaderin babasi turkdu para kazanmak icin baska gezegenlere gitti yabanci twilekli hatunlara takildi ama darth vader yani anakinde turkdur turceyi cok iyi konusur arada sirada yakinsehire ugrar hatta bir yazligi bile var yakinsehir de kendi cok sevip saydigimiz bir abimizdir.. Bu arada Corbantist e gelen her yeni oyuncuya bir set armor veriyoruz ayrica cok iyide yardim ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 yardım etmeniz cok guzel bir davranıs ama herkesin kaliteli oldugunu dusunmeyin oynadıgım zamanlarda set versene para versene diyenleri cok goruyodum..zorunluymusuz gibi ona yardım edilmesini isteyen turde adamlar cok sayıda var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Way bizim amacimiz adam kazanmak malesef oyunu birakanlar simdilerde cok ozelliklede EQ2 cikali yoksa ben 1 ay once guilde alinan 20 kisiden max. 3 unu taniyorum ama artik dayanisma moduna gectik herkezle ilgileniyoruz oyundan zevk almaya calisiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 anakini severimde artık bi el öpmeye bile gelmiyo... bozuldu o Darth Vader Olunca[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4444(yarı master) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 eheh ben maalesef eclipseyi bıraktım ghost city oldu harbiden 10 aydır orda mükemmel zaman geçirdim şimdi lowca ya geçtim bikaç türk vardı ama orasıda bomboş gibi oyüzden tamamen swgyi bırakacak gibiyim.. everquest 2 deyim artık Melruth nickiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 yaw bırak imperial olmayı biz impleri rebel yapmaya çalışırken.... Reave artık Dark Jedi Knight deil ve de RIP den çımış durumda artık o rebel jedi knight ona göre :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 veliaht34 insanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen. evet charda (a.k.a reave) acc.unu sattığı için pa'dan çıktı ama R.I.P.'ten oyunda olan oyuncu hala var. burdan draedan var mesela ilk aklıma gelen. irtibat için /tell eededo draedan a ulaşmak için. şu günlerde ben de acc.umu tekrar açtırıcam, "ottkoo"yu friend listine ekleyip online olduğumu gördüğünüz zaman bana da /tell leyebilirsiniz, yardımcı olmaya çalışırım[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 11 Ocak 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 yaw işin gırgırındayız isteyen istediği tarafa geçsin zorlama yok imp pa sı arasanız R.I.P. var Rebel pa sı arasanız FrF veya Force var karar sizin[signature][hline](Eclipse) Dantooine Mining Post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 duyuru imperial oldum 2 kere rebel bh tarafindan kesilip 1milyon xp kaybedince sinirden imperial oldum kısacası artık dark jedi olarak hizmet vericem servera [signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir. [Bu mesaj Sin tarafından 11 Ocak 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Feel the dark side... Bence(bu benim fikrim) rebeller bolucu bir grup bakiniz rebeller olamsa savas olmaz kimse zarar gormez zaten palpadinde savasa cok duskun biri degil kendisi cok akilli ve tecrubeli bir insandir(www.starwars.gen.tr burda karakter bolumunden palpadine bakin) insanlari durduk yere oldurmenin yarari olmadigi bilir ama rebeller hesapta iyiligi temsil ediyor ama rebeller yuzunden gezegenler yok oluyor bilginize bence Imp.ler duzen kurucu Rebeller ise duzeni yikmaya calisan insanlar ama unutmayalim bunlar benim fikrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 anliyamamissin imparatorluk olayş bi miktar duzen getirir belki duzenlidir ama sonucta insanlar özgürdür herkesin demokraside hakkı olmalıdır busebeple rebeller demokrasiyi ve iyi tarafı temsil ediyor imperialler ise dikdatörlük olayını ve kötülügü temsil ediyolar... ben eskiden sallıyodum bu tip şeyleri artık sallamıyorum bi zamanların en azılı rebeli ve en saglam jk sı olaraktan imp im neden mi cunku aptal rebel playerlar yuzunden ve yaklasık 7 tane djk light side a gecti ortada djk kalmadı pvp icin en iyisi imp olmak her zaman kesicek bi overt rebel bulunur[signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 düzenin adı önemli. teokrasi de bir düzendir, monarşi de bir düzendir, hıyarağalığı da bir düzendir, ... sufi der ki "sonuna kadar demokrasi" :) edit: elbet birgün typo'suz yazmayı öğreceğim [signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 [Bu mesaj Sufi tarafından 11 Ocak 2005 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Sufi, 11 Ocak 2005 15:34 tarihinde demiş ki: düzenin adı önemli. teokrasi de bir düzendir, monarşi de bir düzendir, hıyarağalığı da bir düzendir, ... sufi der ki "sonuna kadar demokrasi" :) edit: elbet birgün typo'suz yazmayı öğreceğim demokrasi onemli sufi ama howyk electra tayfasıda rebel oldu adam gbi djk kalmadı piyasada o'niz derth atlantis siamak ve rillek dısındaki djk lar pvp rating 1200 ve 1500 arası tipler nrn 24 tane jedi paddy yetistiriyor bi yetisen 50 tane daha paddy vardır, bunların 50 tanesi bayar kasmaz felam 20 tanesi 1 aya jk olur zaten su an 20 den fazla jk var 10 tane bile adam gibi djk yok frs gain acısından djk olmak avantajlı cunku herzaman kesicek jk bulursun[signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar