Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turk Imperial

madjai

Öne çıkan mesajlar

Penthesilea

Darth Vaderin babasi turkdu para kazanmak icin baska gezegenlere gitti yabanci twilekli hatunlara takildi ama darth vader yani anakinde turkdur turceyi cok iyi konusur arada sirada yakinsehire ugrar hatta bir yazligi bile var yakinsehir de kendi cok sevip saydigimiz bir abimizdir..

Bu arada Corbantist e gelen her yeni oyuncuya bir set armor veriyoruz ayrica cok iyide yardim ediyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Way bizim amacimiz adam kazanmak malesef oyunu birakanlar simdilerde cok ozelliklede EQ2 cikali yoksa ben 1 ay once guilde alinan 20 kisiden max. 3 unu taniyorum ama artik dayanisma moduna gectik herkezle ilgileniyoruz oyundan zevk almaya calisiyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

eheh ben maalesef eclipseyi bıraktım ghost city oldu harbiden 10 aydır orda mükemmel zaman geçirdim şimdi lowca ya geçtim bikaç türk vardı ama orasıda bomboş gibi oyüzden tamamen swgyi bırakacak gibiyim.. everquest 2 deyim artık Melruth nickiyle
Sosyal ağlarda paylaş

veliaht34 insanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen. evet charda (a.k.a reave) acc.unu sattığı için pa'dan çıktı ama R.I.P.'ten oyunda olan oyuncu hala var. burdan draedan var mesela ilk aklıma gelen. irtibat için /tell eededo draedan a ulaşmak için. şu günlerde ben de acc.umu tekrar açtırıcam, "ottkoo"yu friend listine ekleyip online olduğumu gördüğünüz zaman bana da /tell leyebilirsiniz, yardımcı olmaya çalışırım[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 11 Ocak 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

duyuru
imperial oldum
2 kere rebel bh tarafindan kesilip 1milyon xp kaybedince sinirden imperial oldum
kısacası artık dark jedi olarak hizmet vericem servera
[signature][hline] Mystry aka mördak
rd
24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız.
Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir.

[Bu mesaj Sin tarafından 11 Ocak 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Feel the dark side...

Bence(bu benim fikrim) rebeller bolucu bir grup bakiniz rebeller olamsa savas olmaz kimse zarar gormez zaten palpadinde savasa cok duskun biri degil kendisi cok akilli ve tecrubeli bir insandir(www.starwars.gen.tr burda karakter bolumunden palpadine bakin) insanlari durduk yere oldurmenin yarari olmadigi bilir ama rebeller hesapta iyiligi temsil ediyor ama rebeller yuzunden gezegenler yok oluyor bilginize bence Imp.ler duzen kurucu Rebeller ise duzeni yikmaya calisan insanlar ama unutmayalim bunlar benim fikrim
Sosyal ağlarda paylaş

anliyamamissin

imparatorluk olayş bi miktar duzen getirir belki duzenlidir ama sonucta insanlar özgürdür herkesin demokraside hakkı olmalıdır
busebeple rebeller demokrasiyi ve iyi tarafı temsil ediyor

imperialler ise dikdatörlük olayını ve kötülügü temsil ediyolar...

ben eskiden sallıyodum bu tip şeyleri artık sallamıyorum
bi zamanların en azılı rebeli ve en saglam jk sı olaraktan imp im

neden mi cunku aptal rebel playerlar yuzunden ve yaklasık 7 tane djk light side a gecti
ortada djk kalmadı

pvp icin en iyisi imp olmak her zaman kesicek bi overt rebel bulunur[signature][hline] Mystry aka mördak
rd
Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir.
Sosyal ağlarda paylaş

düzenin adı önemli.

teokrasi de bir düzendir,
monarşi de bir düzendir,
hıyarağalığı da bir düzendir,
...

sufi der ki "sonuna kadar demokrasi" :)

edit: elbet birgün typo'suz yazmayı öğreceğim [signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005

[Bu mesaj Sufi tarafından 11 Ocak 2005 15:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sufi, 11 Ocak 2005 15:34 tarihinde demiş ki:
düzenin adı önemli.

teokrasi de bir düzendir,
monarşi de bir düzendir,
hıyarağalığı da bir düzendir,
...

sufi der ki "sonuna kadar demokrasi" :)

edit: elbet birgün typo'suz yazmayı öğreceğim

demokrasi onemli sufi
ama
howyk electra tayfasıda rebel oldu
adam gbi djk kalmadı
piyasada o'niz derth atlantis siamak ve rillek dısındaki djk lar pvp rating 1200 ve 1500 arası tipler

nrn 24 tane jedi paddy yetistiriyor bi yetisen 50 tane daha paddy vardır, bunların 50 tanesi bayar kasmaz felam 20 tanesi 1 aya jk olur

zaten su an 20 den fazla jk var

10 tane bile adam gibi djk yok

frs gain acısından djk olmak avantajlı
cunku herzaman kesicek jk bulursun[signature][hline] Mystry aka mördak
rd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...