Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Şu gazetelere o yüzden uyuz oluyorum işte. Gerçi benim annem ve babam bilgisayar konusunda hiçbir sorun çıkarmıyor veya sorunları ona bağlamıyorlar. Babam zaten bilgisayar şirketinde çalıştığı için o da istiyor bilgisayarla uğraşmamı. Eskiden çok oyun oynardım. Gerçi fazla kızmazdı babam o konuda da. Çünkü [Övünmek gibi olmasın. Amiga zamanında İlk Türk Strateji oyunu vardı Hançer diye. Onun yapımcılarındandır kendisi ;)] o da bilirdi sıkıldığımdan, boşluk dolsun diye oynadığımdan. Ama o diğer akrabalar yok mu? Onlar sinirlendiriyor işte beni daha çok. Anneannem ve babaannem, teyzemler, halam, dayım, eniştelerim, kuzenler [Gerçi bi tanesi hariç :P] Klasik bir lafları vardır "Bilgisayar sayesinde yüzünü gördüğümüz mü var be oğlum..." gibisinden en çok da o uyuz eder zaten. Hatta geçenlerde başıma gelen berbat bir olayı anlatayım. Kızın evindeydim. Annemlerde teyzemde olduğunu söylemek için aradı beni. "Dönüşte buraya gel." dedi. Sonra fikrine bi ekleme yaptı "Hatta gelin hanımı da al getir." dedi. Bende "eyv" gibisinden bir cevapla kızı alıp yola çıktım. Teyzemdeyiz işte. Oturuyos konuşuyor fln. Teyzem tutup "Kızım, bence Sezer senle ilerde fazla ilgilenmez. Onun bilgisayar sevdası yıllardır değişmedi. Gerçi ne anlıyosa yıllardır sıkılmadan. Bizi bile unuttu ne zamandır." demez mi? Ben tabi şok oldum direk. Konuşamadım. Ööle kaldım:P[signature][hline]A L'outrance Voice of Souls With a rainy heart .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: vaniLLe, 11 Ocak 2005 13:23 tarihinde demiş ki: hahaha gittim sordum ''anne neti gercekten 20 saatlik sinirli yapmamistin dimi ?'' dedim .. verdigi cevap : ''yapmadim ama yapicam'' haha koptum yaa... yalniz yapabilir mumkundur download ve/ya saat sinirli tarifeler her servis saglayicisinda mevcut hehe dakka basi centleri bayilirsin sonra :P[signature][hline]"'Cause we are all the little tin man with hearts like little tin cans and as we line them down with tears, over the years, they inevitably turn... to rust " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 programcı anne, elektronikçi baba bilg müh çocuk 3lüsü gayet güzel, hatta arada bir ben anneme aa yine mi bilgisayr başındasın yapıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 babam ben bilgisayar başındayken gelip yanıma 'daha sıkılmadın mı şu aletten senelerdir' diyo ben de 'sıkıldım ama başka yapcak bişiy yok' diyorum (her gün aynı olay yaşanıyo :D) bi de bilgisayarın başından kaldırmam zor oluyo o kdar :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Zarkuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Ardeth, 11 Ocak 2005 13:16 tarihinde demiş ki: anne azminden korkmak lazım derim ben Korkucaksın tabi, benım annem bi anda artık nedenir bilmiyorum deli kuvvetimi denir, benım kasayı alıp merdivenlerden aşağı fırtlamıştı, ama hani vardırya hikayeler "hüzeyin amca kurtuluş savaşında 100kg luk topları ikişer ikişer taşırdı savaştan sorna taşı dediler kaldıramadı" falan gibi aynen öyle bi sahneydi.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Banada kızıp duruolar bilgisayar olayını ve sabahları bizde bazen bu kdr bilgisayar oynadığın için geç kaldın tartısması yaşıoruz...Ama artık benim annemle babamda oyun oynadıkları için pek bişe diemiolar...Chemical bu arada dediğin bilgisayar yüzünden olayına katılıorum babam banada aynı muameleyi yapıo ya :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 haeha :) alla alla cüce senin annende yapıyorsa öyle birşey...garip tabi. [signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 11 Ocak 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Annem inkıradıbıl halk mış benım aslında.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar