MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: StRencher, 11 Ocak 2005 00:12 tarihinde demiş ki: çoğu insanın başına gelir bu. -Anne başım ağrıyo -İşte bilgisayarın başında o kadar durursan olacağı bu ** -Baba yaa şu projeden istediğim notu alamadım.. -İşte bilgisayarın başında o kadar durursan olacağı bu ** -Dedecim nasılsın. uzun zaman oldu. -Ah yavrum yüzünü gördüğümüz mü var unuttun bizi. İşte bilgisayarın başında o kadar durursan olacağı bu. ... .. . ahaha aynısı bana olurdu ama aynısı, hatta biraz abartısı.. - baba hasta oldum ya çok kötü - e o kadar bilgisayar başında oturursan olursun tabi .. - baba ya moralim kötü, hatundan ayrıldım... - e o kadar bilgisayarın başında oturursan terkedilirsin tabi... - baba ya borç harç yetişemiyom, mani lazım mani.. - e o kadar bilgisayarın başında oturursan para kazanamassın tabi - nası yani baba zaten bilgisayar başında oturarak para kazanıyorum - e o kadar bilgisayarın başında oturursan para kazanamassın tabi - baba ne diyosun ya? diyorum ki zaten bilgisayrdan para kazanıyorum - e o kadar bilgisayarın başında oturursan para kazanamassın tabi - baba bu sen misin? - e o kadar bilgisayarın başında oturursan para kazanamassın tabi - Baba du bi hele sen bi dönsene - e o kadar bilgisayarın başında oturursan para kazanamassın tabi - baba bu düğme ne? - e o kadar bilgisayarın başında oturursan para kazanamassın tabi - baba burda kapak?!? kablolar?!? - e o kadar bilgisayarın başında oturursan para kazanamassın tabi - yetti lan! *!vıjjt, dzzztt cjjtttt* - e o kadar bilgisayarın başın.. otur kalk gel bobi! - aha kaydı devreler - e o kadar dedim bilgisayr hede hödö, tralalala löm löm löm![signature][hline]AAL'05 Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. - Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 lol bilgisayar başında oturmayı bilgisayar okumayı bi yana bırakın bütün gününüzün kalitesiz bi crt monitörde çalışarak geçitğini düşünün sadece ebevenyler her haltı aynı konuya bağlamıyolar herkes yapıyo bunu ama şu bilgisayar konusunda eğer siz sabah uykusuzsanız bu geç yattığınızdandır, geç yatıyorsanız da bilgisayar başında opturduğunuzdandır yanie beveynleri suçlamadan önce bi düşünün saçma olan nedir asıl şudur: saat sabah 9, pazar sabahı (PAZAR!!!!!) barkın uyuklamaktadır, yatakta sabah keyfi yapmaktadır anne gelir -oğlum sen bu saatte yatakta olmazdın uyuşturucuya mı başladın? bişey mi gizliyosun bizden anneme ilk defa küfrettiğimi hatırlıyorum o gün[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ne zaman bizimkilerin yanına gitsem (oturma odası) bilgisayar bozuldu diye panikliyorlar =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 o UO oynadığım zamanlarda oöçmuştu abim biliyodu bi oyunu opynadığımı ööle gece gündüz miasfir vardı evde salona merhaba demeye gittim abim internet mi kapandı diye sordu evet dedim pişkin pişkin naapiim allala[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Bugune kadar hıc bırsey demedıler bılgısayar basında neden duruyorsun hededır hodedır ama yaptırımları kuvvetlı bır anlayısta ızledıler yanı mesala =Eskıden bır oyunu bıtırmek ıcın gunlerce kasardım ve uykusuz kalırdım ertesı gun okula gec gıderdım uyandırılmazdım...Bunun gıbı ne yaparsam onu bıcersın mantıgı hakımdır bızımkılerde.. Ama keşke soylenseler belkı ılgılenıyor dıye hıssedıyorsun yanı bılmem bana soylenmedıgı ıcın bır garıp gelıyor okudukca bunları *! Tamamen Malkavian bir kedidir artık o*[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Klâsik Türk ailesidir bu.. Çocuklarının iyiliğini düşünürler..Evet belkide pc senin zararına (sen paticiği anlat) Geç kalmanı hastalığa falan bağlamazlar fakat direk yaptığın şeylerle bağdaştırılır.. Mesela sayısalcısındır sözelden kötü bi puan alırsın - Yaaa çalışmazsan böle olur derler... Çoğu aile böyle :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 gavur aileler çocuklarının kötülüğünümü düşünüyo?[signature][hline]AAL'05 Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. - Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 hehe hızlı konuşmak lazım cevap vermemeleri için çat çat verceksin cevapları arada düşünme süresi tanımak yok! :p [signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 11 Ocak 2005 12:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 annem her zamanki gibi gicik eder benide ama ablam ayriiii...hep ayni espriler.. ablam her yanima geldigi sefer birinle konustugumu görünce direk ''ee nil yeni damat bu mu ? ''die sorar bende her seferinde ''hee öle'' demekten baska bisi yapamaz oldum artik:D hehe bide annem gecen aylarda geldi ''nil netini sinirli yaptim artik ayda sadece 20 saat girebiliceksin '' dedi .. ben tabi direk isyanlarda, ciyak miyak ,üzüldüm baya .. neyse sonra baska carem yok, kurallara uyayim bari diyerekten, ilk gün öyle 1 saat girerek sinirlamaya calistim kendimi. baktim olmuyo mantik yürüttüm .annemin huyunu suyunu bilerekten, yine eskisi gibi nete girmeye basladim fazlasiyla.. gittim anneme dedim ''mantiksizzz bu olay , beni kandirmana gerek yoktu anne dedim.. bi program yüklemek falan gerekirdi neti sinirli yapmis olsaydin vs.vs.. '' annemdeki cevap ''hayir kizim öyle diil.. onlar kaziklamaya calisiyolar bu sekilde saat koymayarak,senin dikkat etmen lazim saatine...'' cevap verdim ''ne salak insanlarmis,vay be..'' neyse sonucta ben kazandim.. annem sadece placebo yöntemi uygulamaya calismis :D yani beni kandirarak netten uzaklastirmaya calismis.. hehe bende salagim ya inancaktim hemen :)[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Nil yalnız var öyle sınırlı bağlantılar =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 hadi yaaa :hmm: bu ay sonundaaa fatura geldiginde gitmesin benim haslik hehe :) ama sanmiyorum yaaa.. yoksa annem simdiye kadar baski yapardi ''netten cik'' diye..[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Amanın, fatura patlayabilir o zaman hazırlıklı ol =) Burda da İxir diye bi firmada vardı mesela o. 20 saat krediden sonra normal fiyat x3 civarı falan bi fiyata bağlantın devam ediyo =) İşalah blöftür, yoksa bi pembe patimizi kaybedicez =P[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Penthesilea, 11 Ocak 2005 13:06 tarihinde demiş ki: yalnız var öyle sınırlı bağlantılar =) haha buda güzel[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 11 Ocak 2005 13:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ya ama bi telefon görüsmesiyle hemen sinirsiz baglantidan sinirliya gecebilirmisinki öyle kolaymidir yani :)[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 anne azminden korkmak lazım derim ben[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Almanya'daki sistemi bilmiyorum, ama dediğim gibi belli bir sınır üstüne ek tarife uygulayan sistemler olduğunu biliyorum. Internet sağlayıcını bi ara sor istersen =) Ben de final üstüne zafer çığlıklarıyla yemeğe gideyim =P[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Evet anne aziminden korkacaksın bi telefonda sınırlı internet az bile =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 babama göre -bütün uykusuzluğum adrenalin ürettiren bilgisayar yüzünden -bütün göz hastalığım nekadar doktorlar genetiktir anneden gelmiş bir hastalık desede bilgisayar yüzündne -Bütün saçma sapan fikirlerim bilgisayar yüzünden -Bütün küfürleri bilgisayardan öğrendim (hayır ablam öğretti) -Bütün asosyellik sorunum bilgisayar yüzünden (diil işte) -Bütün Ders çalışmamam bilgisayar yüzünden -Bütün üşengeçliğim bilgisayar yüzünden -Bütün midem bulantılarım ve baş ağrılarım bilgisayar yüzünden -Bütün geçici körlük olaylarım bilgisayar yüzünden -Yazımın kötü olması ve yazıyı sevmemem bilgisayar yüzünden -Bütün boyun tiklerim bilgisayar yüzünden[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ehehe yok en iyisi gidip annemin agzini ariyim ben tekrardan .. terlik yemeyiz umarim kafamiza :D[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Dua et de terlik yemeyle kalsın bana oldugu gibi kabloyu manuel olarak sokmesinler. (hayır modemin arkasındakini degil)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 hahaha gittim sordum ''anne neti gercekten 20 saatlik sinirli yapmamistin dimi ?'' dedim .. verdigi cevap : ''yapmadim ama yapicam'' haha koptum yaa...[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 yapar :p[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Korkutuyodur o eger cidden yapsaydı yaptıgın anda haberin olurdu daha once deil =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Chemical, 11 Ocak 2005 13:18 tarihinde demiş ki: babama göre -bütün uykusuzluğum adrenalin ürettiren bilgisayar yüzünden -bütün göz hastalığım nekadar doktorlar genetiktir anneden gelmiş bir hastalık desede bilgisayar yüzündne -Bütün saçma sapan fikirlerim bilgisayar yüzünden -Bütün küfürleri bilgisayardan öğrendim (hayır ablam öğretti) -Bütün asosyellik sorunum bilgisayar yüzünden (diil işte) -Bütün Ders çalışmamam bilgisayar yüzünden -Bütün üşengeçliğim bilgisayar yüzünden -Bütün midem bulantılarım ve baş ağrılarım bilgisayar yüzünden -Bütün geçici körlük olaylarım bilgisayar yüzünden -Yazımın kötü olması ve yazıyı sevmemem bilgisayar yüzünden -Bütün boyun tiklerim bilgisayar yüzünden bana görede öyle hehe bilgisayar bağımlılığının sebep olabileceği şeyler bunların çoğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Hah işte böyle gastelerde falan okuyorlar yazıları sora dıydıydıy diil işte[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar