miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 26 Temmuzda aldıgım moka expressi satıyorum,toplasan 30-40 kez kullanmışımdır.Tertemiz makine,espresso makinesi aldıgımdan boşa çıktı. yurtdışı satışı 26 euro civarı kargo haric,bende 50 tl ye vereceğim. 6 cup olan model,toplam 2 büyük fincan kahve cıkarıyor normalde ama altı kişilik diye geçiyor espresso fincanı oldugundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 oha o kadar ediyor mu bunlar? ediyorsa bulgaristan' dan koli koli getireyim. 5 lef mi neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 20 lira civarı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 bir dal malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Baya hızlı balta gelmiş :) Aşağıya linkini koydum, Türkiyede tek orjinal bialetti Satan linki http://www.e-gurme.com/makine-ekipman/kahve-makineleri/moka-pot/bialetti-moka-pot.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 bence fiyat guzel, 40 euroya 3 cuplik aldi arkadas berlinden. Ve diger cakma mokapotlardan hakkaten farkli cikariyo, daha aromali daha lezzetli daha kopuklu Hatta ben alirim istanbuldaysan, cizik falan var mi ic haznesinde bi kontrol etmem lazim ama Edit: gerci 6 cup yeterli basinca ulasamiyo ideali her kisi icin bi tane 2 ya da 3 cuplik almak daha iyi diyen cok okudumdu ama denemek lazim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Çizik falan yok dostum,su haricinde temizlik için bişi kullanılmadı,her kullanım sonrası akan suda temizledim,havlu ile kurulayıp nemini alması için bıraktım.3-4 cup olanlar bizim gibi nescafe nesline göre değil.Hanımla akşam yaptıgımızda 2 kişi için ideal miktarda kahve çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 guzel kullanmissin oyleyse. Almak isteyene sahsi fikrim iyi oldugu yonunde, ikeadaki dandik moka potu alacaginiza bunu alin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Lokasyon Adana, kargo yapılır itina ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar